reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam po weekendzie:-)
Reniferku jestes:tak:To superrrr ze wyjazd sie udal:tak:

Witam rowniez nowe mamusie:happy:
Asia Stasia przykro mi ...nastepnym razem!!!
Niononka i inne wyczekujace dzisiejszego dnia-powodzenia!!!:-)

Ninonka wszystkiego naj naj najlepszego kochana w Twoje swieto, zeby dzidzius sie prawidlowo rozwijal i we wrzesniu zdrowiutki przyszedl na ten swiat!!! Spelnienia marzen, sto latek i czego sobie zyczysz!!!!!!Buziaki

Ja nadal pakowanko...sloneczko pieknieee swieci, wiosna wiosna :tak::tak::tak:Ide na obiadek bo jestem glodna jak wilk:szok::-D:-D:-D

reklama
No tak NIONKA sto lat duzo zdrowka i we wrzesniu slicznego malensta i oby kolek nie mialo , Sto lat :-):-):-)

Asia - trzymaj sie dziewczyno , zobaczysz ze bedzie dobrze, jest tu nas kilka ktore przechodzily przez to samo co TY , jeszcze raz badz dobrej mysli:sorry2:

Elunia uważaj na siebie. Posiedź w domu. Tak jak napisała Ci Princi "bo pozniej to sie dopiero za szkrabem nalazisz ".

asia_stasia85 - przykro mi :-(

Reniferku - super, że wyjazd sie udał a Ty wróciłaś cała w "skowronkach" :)
Aż zazdroszczę, bo i mi jakiś wyjazd by sie przydał :)

Princi - za mną od rana też placki ziemniaczane chodzą.....zobaczymy czy uda znajdę siły żeby po pracy je sobie zrobić ;-)

Naftalanek - na pewno ci się uda! Trzymam kciuki :happy: i życzę wytrwałości

A ja zjadłam przed chwilą ryż na mleku "beleriso" i niestety to nie był najlepszy pomysł:baffled:.

Ninionka - sto lat! I wszystkiego naj, naj!!

Ostatnia edycja:
Ninonka sto lat, wszystkiego naj naj naj naj i moc buziaków ;-):-);-)
A ja piszę, boooo uwagaaaa: właśnie się zbieram na USG (muszę całe miasto przejechać :dry:) :-D Dam znać zaraz po powrocie.

NINONKA Wszystkiego Najlepszego Kochana. Wspaniałych chwil w ciazy i najpiekniejszych chwil z maleństwem. Zdrówka przede wszystkim !!!

KAROTKA czekamy na Twój powrót i relację.

Dziewczyny wy piszecie, ze piersi nawet nie bola, a mnie dopiero zaczynają pobolewać. Jakież te ciąże sa inne, jedna od drugiej...każda indywidualna...zmienna jak pogoda;-);-);-)

Dziewczyny wy piszecie, ze piersi nawet nie bola, a mnie dopiero zaczynają pobolewać. Jakież te ciąże sa inne, jedna od drugiej...

święta prawda, mnei piersi bolą od dwóch tygodni, wczesniej nie wiedziałam, ze je mam...

Ninonka - wszystkiego najlepszego!!!

Karotka- trzymam kciuki!

-inka- hmmm, placki ziemniaczane, mniam.... szkoda ze sie krokietów najadłam...

KROPTUSIA Dziewczyny czy Wy macie jakies dolegliwosci ??? Ja sie wogole nie czuje ciazowo i troche sie martwie bo totalnie NIC do tego schudlam, stracilam apetyt, ruchy juz czulam a teraz nic, spac w nocy nie moge a usg za 2 tyg. nawet brzuch juz nie pobolewa sama nie wiem :-( innych nie mialam ani zgag zaparc nic....
Nic się nie martw tylko ciesz.Mi od początku nic nie dolega,czuje się normalnie i wogóle nie ciążowo.Gdyby nie USG to bym pomyslała że sobie tą ciąże uroiłam :-).Teraz juz przytyłam 4 kilo i mi piersi urosły pozatym żadnych objawów ale to przecież lepsze niż wymioty,zaparcia,zgaga itp,itd :-)

reklama
Dokładnie,wypłukuje magnez a nadmiar kofeiny podobno moze wywolac skurcze.
Nie wolno stac przed mikrofala gdy jest włączona to nie mit tylko promieniowanie.

Do góry