reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam poniedziałkowo:-)
Ja dolegliwości praktycznie żadnych nie odczuwam:-) może poza sikaniem w nocy bo w dzień jakoś daję radę. Ostatnio stwierdziłam że ciąża to cudowny stan tym bardziej że mogę się nią cieszyć siedząc w domku bo jestem na L4.

Zapisałam się na studia podyplomowe i dzisiaj mam pierwsze zajęcia od 16.30 do 20.30. Myślicie że dam radę na tych studiach? bo ostatnio o wszystkim zapominam... tak jakbym miała nie swoją głowę:-D

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia.

Reniferku super że wypoczęłaś... jak ja Ci zazdroszcze. Też bym chętnie gdzieś pojechała choćby na weekend.

reklama
Witajcie moje drogie:tak: oby ten tydzień minął szczęśliwie i najlepiej szybko bo to co się za oknem dzieje to zgroza, jak znowu zacznie padać śnieg to się chyba rozpłaczę:crazy: Mnie mdłości oszczędziły, ale skurczo-bóle dają mi popalić od czasu do czasu... Czekamy na wieści z gabinetów:tak:
Jogobelka z tym zapominaniem to masz rację - u mnie to samo, zaczęłam sobie robić kurs niemieckiego ale jak tak dalej pójdzie to chyba zarzucę bo procesy myślowe poniżej normy:no:
Syla, co do leżenia to faktycznie jest przekichane, ale jak trza to trza, w końcu to w imię wyższych celów:tak: grunt to dobra książka i coś smacznego pod ręką..

joan- taaaa, zeby mi tylek urósł jakis wielki, hehe, a tak poza tym to jedyne co jem to chleb razowy z serkiem topionym, na nic innego nie mam apetytu, zadnych zachcianek, nic:-(
czytac tez mi sie nie chce!

No to i ja sie witam poniedzialkowo , katarek jeszcze zostal i troszke kaszelku ale dzis jest o niebo lepiej niz 2 dni temu
Syla - lezakuj i odpoczywaj - trzymamy kciuki aby bylo wszystko bylo OK
Co do symtomow ciazy to ja tez mam ich mniej - piersi pobolewaja mnie czasami tylko, zgage mam znacznie miejsza ( choc zalezy od tego co zjem), waga tez stoi w miejscu choc staram sie jesc wszystko (oprocz slodkiego oczywiscie), a moj zlowik raz puka raz nie puka , wiec to chyba prawda ze poczatek 2 try jest inny i zmartwien tez nam troszke przynosi
Dziewczyny po wizytach dajcie znac jak poszlo

Wiolawb- ja u siebie nigdy do nich dzwonie jak cos sie dzieje - tylko jede tam , ide do pielegniarki , mowie co i jak i ze ja musze widziec lekarza i jakos znajduja dla mnie miejsce aby mnie przyjac, zycze aby ta Glowa przestala Cie bolec bo ja tez wiem coz to za bol ale jak wezme Tylenol i zrobie inhalacje z olejku eukaliptusowego to pomaga - Trzymaj sie cieplutko
:blink:

a ja już mam dość :-( byłam w sklepie na zakupach i znów zemdlałam :-(
boje się wychodzić z domu, już jestem załamana mam wszystkiego dość idę do łóżka :-(

A ja mam wciaz ochote na rosol i placki ziemniaczane :) :tak: Juz 2 razy w tyg mialam jedno i drugie ... :-D mniam!

A dziewczynka ktorym tak smutno to nawet nie wiem co napisac...:-(

Asia_Stasia nastepnym razem napewno wszystko bedzie dobrze :*:blink:

Nawet zdąrzyłam się do Was zapisać, miałam termin na 17 września ale nic z tego :( Nie chce mi się żyć :(

Co sie stalo :-( ??

Dziewczyny to widze ze nie tylko ja sie czuje NORMALNIE bo mi totalnie nic, piersi juz calkiem nawet jak stanik zdejmuje, spac poszlam o 2 wiec standard...oby do reguarnych ruchow, badz 25.03 mam wizyte

reklama
Elunia to siedz w domq sobie.. polez, wykorzystaj ten moment, bo pozniej to sie dopiero za szkrabem nalazisz ;-):-D

Do góry