reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam poniedziałkowo:-)
Ja dolegliwości praktycznie żadnych nie odczuwam:-) może poza sikaniem w nocy bo w dzień jakoś daję radę. Ostatnio stwierdziłam że ciąża to cudowny stan tym bardziej że mogę się nią cieszyć siedząc w domku bo jestem na L4.

Zapisałam się na studia podyplomowe i dzisiaj mam pierwsze zajęcia od 16.30 do 20.30. Myślicie że dam radę na tych studiach? bo ostatnio o wszystkim zapominam... tak jakbym miała nie swoją głowę:-D

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia.

Reniferku super że wypoczęłaś... jak ja Ci zazdroszcze. Też bym chętnie gdzieś pojechała choćby na weekend.

reklama
Witajcie moje drogie:tak: oby ten tydzień minął szczęśliwie i najlepiej szybko bo to co się za oknem dzieje to zgroza, jak znowu zacznie padać śnieg to się chyba rozpłaczę:crazy: Mnie mdłości oszczędziły, ale skurczo-bóle dają mi popalić od czasu do czasu... Czekamy na wieści z gabinetów:tak:
Jogobelka z tym zapominaniem to masz rację - u mnie to samo, zaczęłam sobie robić kurs niemieckiego ale jak tak dalej pójdzie to chyba zarzucę bo procesy myślowe poniżej normy:no:
Syla, co do leżenia to faktycznie jest przekichane, ale jak trza to trza, w końcu to w imię wyższych celów:tak: grunt to dobra książka i coś smacznego pod ręką..

joan- taaaa, zeby mi tylek urósł jakis wielki, hehe, a tak poza tym to jedyne co jem to chleb razowy z serkiem topionym, na nic innego nie mam apetytu, zadnych zachcianek, nic:-(
czytac tez mi sie nie chce!

No to i ja sie witam poniedzialkowo , katarek jeszcze zostal i troszke kaszelku ale dzis jest o niebo lepiej niz 2 dni temu
Syla - lezakuj i odpoczywaj - trzymamy kciuki aby bylo wszystko bylo OK
Co do symtomow ciazy to ja tez mam ich mniej - piersi pobolewaja mnie czasami tylko, zgage mam znacznie miejsza ( choc zalezy od tego co zjem), waga tez stoi w miejscu choc staram sie jesc wszystko (oprocz slodkiego oczywiscie), a moj zlowik raz puka raz nie puka , wiec to chyba prawda ze poczatek 2 try jest inny i zmartwien tez nam troszke przynosi
Dziewczyny po wizytach dajcie znac jak poszlo

Wiolawb- ja u siebie nigdy do nich dzwonie jak cos sie dzieje - tylko jede tam , ide do pielegniarki , mowie co i jak i ze ja musze widziec lekarza i jakos znajduja dla mnie miejsce aby mnie przyjac, zycze aby ta Glowa przestala Cie bolec bo ja tez wiem coz to za bol ale jak wezme Tylenol i zrobie inhalacje z olejku eukaliptusowego to pomaga - Trzymaj sie cieplutko
:blink:

a ja już mam dość :-( byłam w sklepie na zakupach i znów zemdlałam :-(
boje się wychodzić z domu, już jestem załamana mam wszystkiego dość idę do łóżka :-(

A ja mam wciaz ochote na rosol i placki ziemniaczane :) :tak: Juz 2 razy w tyg mialam jedno i drugie ... :-D mniam!

A dziewczynka ktorym tak smutno to nawet nie wiem co napisac...:-(

Asia_Stasia nastepnym razem napewno wszystko bedzie dobrze :*:blink:

Nawet zdąrzyłam się do Was zapisać, miałam termin na 17 września ale nic z tego :( Nie chce mi się żyć :(

Co sie stalo :-( ??

Dziewczyny to widze ze nie tylko ja sie czuje NORMALNIE bo mi totalnie nic, piersi juz calkiem nawet jak stanik zdejmuje, spac poszlam o 2 wiec standard...oby do reguarnych ruchow, badz 25.03 mam wizyte

reklama
Elunia to siedz w domq sobie.. polez, wykorzystaj ten moment, bo pozniej to sie dopiero za szkrabem nalazisz ;-):-D

Do góry