Wiolawb
Fanka BB :)
Kasiulka100 - śmiać się absolutnie nie będę - powiem Ci szczerze, że czasami takie sposoby leczenia okazują się o wiele skuteczniejsze, a nie robią spustoszenia w organizmie na skutek kolejnej porcji leków, szkoda tylko, że ja się nie orientuję czy tu takiego lekarza będę mogła znaleźć. Zobaczymy co mi dzisiaj lekarz powie... Ale dziękuję za podpowiedź.:-)Oli spóźnione ale najszczersze życzenia!!!
Violawb może się będziesz śmiała, ale ja wczoraj na te moje bóle głowy byłam z wizytą u... bioenrgoterapeuty, najpierw do niego dzwoniłam czy w ciąży mogę przyjechać, a on powiedział, że jak najbardziej. On skończył jakiś kurs masażu i "nastawiał" mi głowę, a potem masował ramiona, krzyż i brzych, a ja czułam ciepło przechodzące przez całe ciało no i w końcu przestała boleć mnie głowa.
A moja ginka mówiła mi że teraz mogą być bóle silniejsze, jeżeli przed ciążą cierpiałam na migreny. W razie zaczynającego się bólu mam brać Apap, podobno nie szkodzi.
Reniferku - witamy!!! Mamy nadzieję, że wypoczęłaś i się zrelaksowałaś!!! Powodzonka na badaniach!!!witam sie tylko i spadam spac... dzis za nami 700 km, wiec ledwo zyje ja i moja macica...
buziam, bede jutro, tylko troche później, bo rano na czczo jade na standardowe badania
Calineczko - witamy i Ciebie!!! Jasne, że Ciebie szukamy - bo jak pisałaś wcześniej my tu mamy taki specjalny oddział wojska :-) Dobrze, że już się lepiej czujesz - a mówią, że jedną z najlepszych metod na choróbska - jest po prostu je przespać, więc dobrze, że spałaś :-):-):-) Ale wracaj już tu do Nas!!!No i zguba sie znalazla - melduje sie ponownie na BB po dwoch dniach
Wy pewnie juz spicie a ja przespalam praktycznie ostatnie 48godzin - zle sie czulam, moja mama przyjechala do mnie na 3 dni wiec zajela sie wszystkim a ja tylko do lazienki wstawalam - leczylam sie domowymi sposobami + robilam inhalacje specjalnym inhalatorem elektrycznym i teraz jest juz lepiej a dzieciatka strasznie swoja mame szkodowaly ........
Ale jutro musze stanac na nogi bo szkola i obowiazki domowe wzywaja
Wiola , Jagoooodka i inne wrzesnioweczki dzieki ze mnie szukacie , to tak fajnie wiedziecze ktos sie martwi
Teraz postaram sie nadrobic wszystkie posty i do uslyszenia jutro , Pa pa
Zdrowka wszystkim