reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Ninonka: Dziękuję jakby coś napiszę. ;-) Tak jak pisałam moja mama też jest po pedagogice i cały czas się dokształca także mam materiały jakieś nawet.;-) No, ale rok przerwy to rok przerwy.
Na ból głowy dobry jest Amol. Oczywiście nie do picia tylko na posmarowanie czoła i skroni.:tak: Mi pomaga.:tak:

reklama
ninonka, widze, ze nie tylko ja bylam zniesmaczona filmem "to nei tak jak myslisz kotku" straszne to bylo, zmarnowany czas i pieniadze :szok:
Wiola dobrze ze chociaz troszke Ci lepiej, Alex ma racje moze amolem skronei posmaruj!!
Dziewuszki trzymam kciuki za poniedzialkowe usg:tak::tak:
ja mam wizyte 27 marca

a ja mam wizyte dopiero 9 kwietnia:wściekła/y:nie wiem jak wytrzymam TYLE czasu bez podglądania mojego szkraba:crazy: hmm bede podglądała Wasze tylko nie zapomnijcie wstawić zdjęć:-p
pozdrawiam dziewczyny kolejny tydzien minął - o kolejny tydzień bliżej do spotkania z naszymi skarbami

Dziekuje Wam moje kochane za cudneee zyczonka:-)sciaskam kazda po kolei, i czestuje czekoladowym torcikiem:tak:Wiem ze niektore z Was nie lubia slodyczy to moze dla Was jakas kapustka kiszona:-D:-D:-D

Wiolaa ajccc ta wstretna glowka!!!:wściekła/y:Pomysl tylko ze za pare miesiecy bedziesz tulila swojego Szkrabka kochaniutkirgo malenkiego cudownego;-)

Dziewczynki, wiecie ktore juz jutro usg:tak::-)

ja padam, caly dzien poza domkiem, jedzenie w restauracji tez mi nie sluzy, ojej ile razy dzis zwracalam:wściekła/y:ALe ogolnie dzien udany, no i w koncu dzis wybralismy z M sypialnie do naszego nowego domku a dla Oliczka lozeczko, chyba najwyzszy czas zeby spal sam;-):rofl2::tak::-)

Jeszcze raz buizolki dla Was kobitki;-):-)

Alex ależ ja jestem dinozaur w porównaniu z Twoim wiekiem :-D;-)

a może chciałabyś postudiować dziennikarstwo ? :-) Bardzo fajny kierunek, ciekawy ;-)

Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Oli spóźnione ale najszczersze życzenia!!!
Violawb może się będziesz śmiała, ale ja wczoraj na te moje bóle głowy byłam z wizytą u... bioenrgoterapeuty, najpierw do niego dzwoniłam czy w ciąży mogę przyjechać, a on powiedział, że jak najbardziej. On skończył jakiś kurs masażu i "nastawiał" mi głowę, a potem masował ramiona, krzyż i brzych, a ja czułam ciepło przechodzące przez całe ciało no i w końcu przestała boleć mnie głowa.
A moja ginka mówiła mi że teraz mogą być bóle silniejsze, jeżeli przed ciążą cierpiałam na migreny. W razie zaczynającego się bólu mam brać Apap, podobno nie szkodzi.

Ninonka: Dziękuję jakby coś napiszę. ;-) Tak jak pisałam moja mama też jest po pedagogice i cały czas się dokształca także mam materiały jakieś nawet.;-) No, ale rok przerwy to rok przerwy.
Na ból głowy dobry jest Amol. Oczywiście nie do picia tylko na posmarowanie czoła i skroni.:tak: Mi pomaga.:tak:

Nie ma za co. :tak:
Właśnie posmarowałam amolkiem zobaczymy.... hmmmm ale jak narazie dalej boli.... :-(

ninonka, widze, ze nie tylko ja bylam zniesmaczona filmem "to nei tak jak myslisz kotku" straszne to bylo, zmarnowany czas i pieniadze :szok:
Wiola dobrze ze chociaz troszke Ci lepiej, Alex ma racje moze amolem skronei posmaruj!!
Dziewuszki trzymam kciuki za poniedzialkowe usg:tak::tak:
ja mam wizyte 27 marca

podejrzewam że osoby które oglądały ten film lub zaczęly tak jak ja i nie skończyły to w większości wypowiedzieli by się tak samo jak i my kochana....
a co do wizyty to ja jak był1 marca to myślałam że zwariuje - bo tyle czsu do 16 miałam czekać a tu upragniony 16 już jutro :-):-):-)
Powodzonka

witam sie tylko i spadam spac... dzis za nami 700 km, wiec ledwo zyje ja i moja macica... :baffled:

buziam, bede jutro, tylko troche później, bo rano na czczo jade na standardowe badania

RENIFER_24 Witaj! No to sobie odpoczęłaś pewnie... super. No 700km to sporo.... A gdzie byliście - jeśli możemy wiedzieć???
DO juterka! papapa​

reklama
No i zguba sie znalazla - melduje sie ponownie na BB po dwoch dniach
Wy pewnie juz spicie a ja przespalam praktycznie ostatnie 48godzin - zle sie czulam, moja mama przyjechala do mnie na 3 dni wiec zajela sie wszystkim a ja tylko do lazienki wstawalam - leczylam sie domowymi sposobami + robilam inhalacje specjalnym inhalatorem elektrycznym i teraz jest juz lepiej a dzieciatka strasznie swoja mame szkodowaly ........
Ale jutro musze stanac na nogi bo szkola i obowiazki domowe wzywaja
Wiola , Jagoooodka i inne wrzesnioweczki dzieki ze mnie szukacie , to tak fajnie wiedziec :tak:ze ktos sie martwi
Teraz postaram sie nadrobic wszystkie posty i do uslyszenia jutro , Pa pa
Zdrowka wszystkim

Do góry