Wiolawb
Fanka BB :)
Iwonka - wszystko będzie dobrze - tylko się nie przemęczaj.Czesc Dziewczynki ... wstałam zmartwina bo wczoraj znowu miałam lekkie plamienia (byłam na dosc długim spacerku - i może dlatego) ... dzisiaj już jest spokuj ... leże :-( ... Nie mogę się doczekac tego USG w poniedziałek ... wtedy wreszcie będę wiedziała co jest grane, czy dziecku nic nie jest ... Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nawet nie wiecie jak się martwię ....
Dzięki zofcia - teraz coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy te bóle głowy nie mają nic wspólnego z tym wypadkiem sprzed ponad roku :-( Ale jak wiadomo i tak mi prześwietlenia żadnego nie zrobią - bo przecież w ciąży jestem. :-( Czy któraś z Was się orientuje jak to jest z komputerowym badaniem głowy? Czy kobiety w ciąży mogą takowe badanie mieć?U mnie znowu wiosna gdzies sie zgubila, ledwo jakies promyki slonca sie przez chmury przedzieraja. Jeszcze w pizamie urzeduje:-)
Wiola dobrze ze idziesz do lekarza, trzymaj sie kochana, licze ze cos ten lekarz poradzi na twoja glowke. Jestesmy z TObaprzytulaski ;-)
Dziękuję oli - ja również mam taką nadzieję, a z okazji urodzinek:Witam Was kochane!!!:-)
Dzisiaj piekne sloneczko, niedzilea, M w koncu ma wolne, dzis moje urodzinkiMoje chlopaki zabieraja mnie na wycieczke
:-), wiec bede wieczorkiem!!!!
Wiola mam nadzieje, ze w koncu lekarz Ci cos poradzi na te bole glowy i juz nie beda Cie one dreczyly![]()
Życzę wiary, że wszystko ma sens. Życzę nadziei, która obudzi serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!:-):-):-)
Apel do CALINECZKI - napisz kochana jak się czujesz - my tu z całych sił trzymamy kciuki, że już choróbsko daje za wygraną!!! Wracaj do zdrówka!!!
Ostatnia edycja: