reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Czesc Dziewczynki ... wstałam zmartwina bo wczoraj znowu miałam lekkie plamienia (byłam na dosc długim spacerku - i może dlatego) ... dzisiaj już jest spokuj ... leże :-( ... Nie mogę się doczekac tego USG w poniedziałek ... wtedy wreszcie będę wiedziała co jest grane, czy dziecku nic nie jest ... Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Nawet nie wiecie jak się martwię ....
Iwonka - wszystko będzie dobrze - tylko się nie przemęczaj.

U mnie znowu wiosna gdzies sie zgubila, ledwo jakies promyki slonca sie przez chmury przedzieraja. Jeszcze w pizamie urzeduje:-)
Wiola dobrze ze idziesz do lekarza, trzymaj sie kochana, licze ze cos ten lekarz poradzi na twoja glowke. Jestesmy z TOba:tak:przytulaski ;-)
Dzięki zofcia - teraz coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy te bóle głowy nie mają nic wspólnego z tym wypadkiem sprzed ponad roku :-( Ale jak wiadomo i tak mi prześwietlenia żadnego nie zrobią - bo przecież w ciąży jestem. :-( Czy któraś z Was się orientuje jak to jest z komputerowym badaniem głowy? Czy kobiety w ciąży mogą takowe badanie mieć?

Witam Was kochane!!!:-)
Dzisiaj piekne sloneczko, niedzilea, M w koncu ma wolne, dzis moje urodzinki:sorry2:Moje chlopaki zabieraja mnie na wycieczke :szok::tak::-), wiec bede wieczorkiem!!!!

Wiola mam nadzieje, ze w koncu lekarz Ci cos poradzi na te bole glowy i juz nie beda Cie one dreczyly:happy:
Dziękuję oli - ja również mam taką nadzieję, a z okazji urodzinek:
Życzę wiary, że wszystko ma sens. Życzę nadziei, która obudzi serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!:-):-):-)

Apel do CALINECZKI - napisz kochana jak się czujesz - my tu z całych sił trzymamy kciuki, że już choróbsko daje za wygraną!!! Wracaj do zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oli_ miłości radości słodkośći!!! Wszystkiego naj naj naj!!:-D

rezeda dobrze, że już lepiej :-)
ja nie dam rady płukać solą, bo normalnie nie znoszę jej smaku, a w ciąży to już w ogóle! Więc jutro skoczę po coś do apteki ;-)

Wiola zastanawiałam się czy przypadkiem nie traktują Cię tak właśnie dlatego, że nie jestś stamtąd. Dobrze, że będziesz miała wsparcie!! Odpoczywaj - trzymam kciuki kochana!!:blink:

Iwonka nie przemęczaj się a będzie dobrze ;-)

Wiola zastanawiałam się czy przypadkiem nie traktują Cię tak właśnie dlatego, że nie jestś stamtąd. Dobrze, że będziesz miała wsparcie!! Odpoczywaj - trzymam kciuki kochana!!:blink:
I tak właśnie sobie pomyślałam, dlatego z obstawą się tam wybieram. :-)A kumpela - dziarska babka - nie da sobie w kaszę dmuchać. Jak tylko będę coś wiedziała - od razu zdam relacje :-)
Trzymajcie się kobietki - idę na jakiś mały spacer - bo w końcu troszkę tlenu też by mi się przydało :-):-):-)

Kupę czasu mnie u Was nie było.:zawstydzona/y: Byłam na działce pomagać mamie sadzić żonkile. Wracając złapała mnie niesamowita chęć na mcdonalda.:zawstydzona/y: Teraz leżę najedzona i chyba nawet się zdrzemnę.:-D U mnie cały czas problemy z mega sucha i wrażliwą skórą :baffled: Już nie mam siły. Eh...
Wszystkiego najlepszego _Oli_!!!:-D

Witam dziewczyny! Przede wszystkim witam nowe mamusie - oj przybywa nas z każdym tygodniem.
Iwonka nie stresuj sie odpoczywaj a bedzie dobrze - trzymam kciuki za jutrzejsze usg
OLI - wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń :surprised: i najlepszych 6 miesiecy pod sloncem
Calineczka zdrówka życzę
Wiolab - ale masz kongo z tym bólem głowy - trzymaj sie kochana.
Dziewczyny na bolące gardlo i uporczywy katar polecam bioparox - jest w areozolu, bezpieczny w ciązy i na prawde skuteczny:tak:
Pozdrawiam

Oli, ja też się dołączam do życzeń, jak najmniej zmartwień a jak najwięcej radości - tej małej i dużej:tak: Ja też marcowa jestem, ale dopiero z końca..
Widzę po suwaczkach że dużo nas jest tutaj czternastotygodniówek:-) to fajnie - raźniej nam będzie:-)
Rezeda, czyżbyś też szerzyła płomień oświaty zawodowo?

Ech, coraz częściej się trafia...:no: Ja obecnie na zwolnieniu więc trochę odpoczywam od nich, choć przyznaję że jak ostatnio odwiedziłam swoje dzieciaki to aż mi się ckliwo zrobiło:tak:

Witam Was kochane!!!:-)
Dzisiaj piekne sloneczko, niedzilea, M w koncu ma wolne, dzis moje urodzinki:sorry2:Moje chlopaki zabieraja mnie na wycieczke :szok::tak::-), wiec bede wieczorkiem!!!!
Oli - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!

U mnie niestety deszcz od rana a co za tym idzie spanie przez cały dzień to by było to czego chcę. A tu jeszcze musimy jechać z zaproszeniami . Na szczęście to już ostatnie i spokój.

Później się odezwę. Teraz nadrobiłam parę stron i mało czasu na pisanie .
Buziaki

reklama
Do góry