Wiolawb
Fanka BB :)
Podobnie z tymi wynikami jest w Szwecji - też nie dostajesz nic do rąk - wszystko jest razem z kartą ciąży - która przechowywana jest u położnej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia naftalanku jak to funkcjonuje - czy jest taka możliwość. Wracaj do zdrówka!!!Dziewczyny mam takie pytanko jak myślicie mój gin dzisiaj może dać mi jakieś tabl. na te głupie przeziebienie czy co to jest za cholerstwo czy bede musiała iść jutro do pierwszego kontaktu? Ja już nie mogę się doczekać wizyty a już ledwo się trzymam na nogachwymioty ,katar, goraczka, bóle brzucha normalnie mieszanka wybuchowa, mam nadzieje że dzieciątko jakoś to wytrzymuje...bo ja jestem strasznie słaba psych i fiz
![]()
ja robiła ciut inaczej.$zawieszałam obrączkę na włosie. Prawą ręką puszczałam nitkę między kciukiem a palcem wskazującym w lewej ręce, 3 razy i później nad lewą reką puszczałam obrączkę, najpierw ruszała się wahadłowo i ma chłopczyka, za drugim razem w kółeczko a za trzecim razem wahadełko znowu, za czwartym razem stanęła już nieruchomo.
Wakacje - ja już się czerwca nie mogę doczekać - wtedy spędzę swoje wakacje w Polsce!!! I siłą rzeczy - dziwne jest to wszystko - jak mieszkałam w Polsce - zawsze marzyły mi się wakacje zagranicą - teraz nie wyobrażam sobie wakacji nigdzie indziej niż w Polsce...