Karolina Tinetina
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tez mam synka 3-latka, jednak na imię ma Bartuś. Jednak gdyby okazało sie, że bedzie chłopczyk to zabijcie mnie mam wybrane imie Oliwier;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze a ja sobie nie robiłam tej wrózby jeszcze. A która to z Was opisywała jak to sie robi? Moge prosic jeszcze raz? A podobno mowi sie tez tak, ze jak sie wymiotuje w ciązy to bedzie dziewczyna, a jak nie to chłopak. Sprawdziło sie tak u Was?
to ja ci napiszę co odwaliłam...Bershka - witamy na pokładzie
A ja się dzisiaj czuję troszkę lepiej i już wiem, że to wina tej pogody. Dziś od rana świeci słonko i jest tak optymistycznie:-) Co nie zmienia faktu, że moja głupota nie zna granic - postanowiłam sobie dzisiaj kupić jeansy ciążowe, a że nie mała i drobna ze mnie istotka - więc oglądałam spodnie w rozmiarze L - myślę sobie, że będą dobre, hehhe - nie mierzyłam - przyjeżdżam do domku iza duże i to nie tyle, że w brzuszku - co w nogach - wiszą na mnie jak na wieszaku.
Ale niech sobie leżą i czekają, aż "urosnę" wystarczająco...
![]()