Wiolawb
Fanka BB :)
Wracaj do zdrówka! I kontroluj gorączkę - to bardzo ważne.dziewczyny jest coraz gorzej, dostałam goraczki,telepie mną więc juz w pidzamie, kładę sie spać i wpadnę jutro...
miłego wieczoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracaj do zdrówka! I kontroluj gorączkę - to bardzo ważne.dziewczyny jest coraz gorzej, dostałam goraczki,telepie mną więc juz w pidzamie, kładę sie spać i wpadnę jutro...
miłego wieczoru
Hehehe a niech się z nami pomęczą, mój też ze mną lekko nie ma hehe. Narazie w pracy jest, a jak jest w pracy to ja wieczorami moich braci wykorzystuje do biegania po sklepach na moje zachcianki heheheheU mnie zimno i pada :-( Kto zamówił taką pogodę??!!
ninonka normalnie mnie zabiłaś tą bitą śmietaną...to jest jedna z niewielu rzeczy,za którą życie bym oddała teraz moja druga połówka będzie miała ze mną problem,dopóki nie dostanę bitej śmietany...najlepiej z truskawkami
(...)
A tak, to nic poza tym ciekawego. Potwierdziłam termin na USG na 16.03,więc jeszcze tydzień muszę wytrzymać. Szukam pracy,choćby na miesiąc i później na L4 pójdę,bo uznałam,że lepsze to niż nic nie robienie i płakanie,że świat jest niesprawiedliwy (a że jest,to inna sprawa.) A zaraz idę pomolestować płeć męską o bitą śmietanę i owoce (może jeszcze czekolada??).
dziewczyny jest coraz gorzej, dostałam goraczki,telepie mną więc juz w pidzamie, kładę sie spać i wpadnę jutro...
miłego wieczoru
(...) z własnego domu - otóż nie dawno okazało się ze moj braciszek nabroił i zostanie ojcem on lat 23 ona ledwo 18 skonczyła. Moi rodzice przyjęli to "na klatę" - cieszą się że ze wszystkich stron wnuki im się sypią;-) ale dziewczyna miała przeboje ze swoją mamą. skończyło się na tym, że o ciąży mamą powiadomiła ... smsem. ALe u niej mama miała mocno rozbujana rękę i stąd obawa - zwłaszcza, że starsza siostra jak powiedziała o ciązy w 3 miesiącu to ostro dostała. Mielismy stresa że hej. A mama info o ciązy przyjęła spokojnie tylko zabroniła sie młodej spotykać z moim bratem więc młoda spakowała się i mieszka u nas. Ale reakca jej mamy, nie była taka zła jak zapowiadana "jak się dowiem to możesz sie pakowac" i takie tam - wręcz przeciwnie, zostajesz w domu. więc odwagi dziewczyny mama to mama kocha choć nie zawsze umie to okazać
pozdrawiam was wiosennie marcowo - idę gotować kaszkę manna na gęsto - mamy ochote w bratówką na taka kaszkę z jagodami.
a przy okazji wiecie jak mamy teraz wesoło w domu? mieszkamy w 6 moi rodzice, ja z mężem i brat z młodą, ja i młoda w ciązy - ona o prawie m-c dalej niż ja, jak najda nas zachcianki to nasi panowie nie wiedzą za co chwycić. a rodzice nam dogadzają ze az sie chce zyc tylko czasem ich skręca ja widzą jak zagryzamy lody frytkami:-);-)do przeczytania dziewczyny
Dziewczynki ja dzis tak wczesniej mowie Wam dobranoc
Jutro prosze trzymajcie za mnie kcuki!!!!!! ide do lekarza, wszystkie wyniki i usg!!! nie moge sie doczekac jak uslysze bicie serduszka naszego malenstwa :-)jednoczesnie strasznie sie boje tej wizyty i tych wynikow
Jutro dam Wam znac co i jak!!!