reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

(...)
ninonka mmm ale narobilas ochoty ta bita smietana:-p
(...)
Ja troszke juz popakowalam, teraz zajadam MICHALKI i probuje nadrobic na BB , moj synus spi, wiec mam troche czasu:-)

Hehe jak bym mogła to bym się podzieliła z Wami, a niestety internet jeszcze nie ma takich możliwości :-D hehe Michałki też są mniam, a kg lecą nam jak... hehe
"popakowałam" a Ty kochana gdzieś się wybierasz...??? Być może pisałaś ale ja sorry nie zauważyłam... :zawstydzona/y:

Kroptusia
właśnie co u Ciebie, bo zawsze byłaś tu na forum dużo dużo częściej niż my a dziś u Ciebie cisza... co jest???

reklama
"popakowałam" a Ty kochana gdzieś się wybierasz...??? Być może pisałaś ale ja sorry nie zauważyłam... :zawstydzona/y:
Pisalam dzisiaj ale nieszkodzi ze nie widzialas tyle dzis do czytania jest:tak:;-)
1 kwietnia sie przeprowadzamy,:tak::-):tak: wiec pakuje powolutku nasze tobolki :-D:-D

karolina lez pij te soki malinowe o ktorych wspominalas i badz zdrowa!!!!!!!:-)

Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną

Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach

Pisalam dzisiaj ale nieszkodzi ze nie widzialas tyle dzis do czytania jest:tak:;-)
1 kwietnia sie przeprowadzamy,:tak::-):tak: wiec pakuje powolutku nasze tobolki :-D:-D
(...)

Tak sądziłam że pisałaś a ja przegapiłam i się nie pomyliłam... :sorry: Ale Wam fajniutko! Kurcze, mam nadzieje, że idziecie na tzw swoje, my z mężem jak narazie mieszkamy u mnie z moimi rodzicami i 2 moich młodszych braci, ale w sumie i tak całymi dniami ich nie ma bo albo pracują albo się uczą, ale nie ma to jak na swoim... tylko że u nas na dzień dzisiejszy jest to nie możliwe, a nie chcemy iśc wynajmować bo płacić komuś 500-600zł minimum za mieszkanko to ja wole taką rate np za kredyt na mieszkanie płacić, a że banka jak narzie nie przyzna nam kredytu to jesteśmy skazani na mieszkanie z innymi...:-(

Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

Mój też już poszedł! Dla takiej królewny jak ta malutka to bez dwóch zdań głos odemnie jest!

Mnie też coś zaczyna łamac w kościach, już mi dzieci się rozchorowały, więc ja też powolutku do nich dołanczam buuu. Dzisiaj wogóle mam jakiś taki kiepski dzień, nic mi się nie chce, psycha jakaś taka słaba, wszystko widzę na czarno, nie będę już marudzic, zajrzę jutro może zaświeci słoneczko, pa

U mnie zimno i pada :-( Kto zamówił taką pogodę??!!

ninonka normalnie mnie zabiłaś tą bitą śmietaną...to jest jedna z niewielu rzeczy,za którą życie bym oddała :-D teraz moja druga połówka będzie miała ze mną problem,dopóki nie dostanę bitej śmietany...najlepiej z truskawkami :-D
post ptaszyna dzięki ; pytałam,bo nie wiedziałam, a słyszałam,że ciężko czasami z terminami,dlatego im wcześniej tym lepiej, ale rzeczywiście wstrzymam się parę miesięcy jeszcze.
iwonka wiesz co, ja mam baaaaardzo ciężką rodzinę i dla mnie powiedzenie im o ciąży było nie lada wyzwaniem,ale jakoś to przełknęli, jedni lepiej,drudzy gorzej,ale najgorsze mam już za sobą. I tak cię to nie ominie,a tak jak dziewczyny pisały,mama może mieć pretensje,że nie dowiedziała się od ciebie,tylko kazałaś jej się samej domyślać. Najwyżej pokrzyczy, pobiadoli, ale żeby z domu wyrzucać,to raczej nie,choćby nie wiem jak groźna była. W końcu jesteś jej córką.:-)

A tak, to nic poza tym ciekawego. Potwierdziłam termin na USG na 16.03,więc jeszcze tydzień muszę wytrzymać.:dry: Szukam pracy,choćby na miesiąc i później na L4 pójdę,bo uznałam,że lepsze to niż nic nie robienie i płakanie,że świat jest niesprawiedliwy (a że jest,to inna sprawa.:dry:) A zaraz idę pomolestować płeć męską o bitą śmietanę i owoce (może jeszcze czekolada??). :-D

reklama
Do góry