reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kurczę, widzę, że sporo z nas dzisiaj jakoś zaniemogło:baffled:

Renifer_24 - Ty szczególnie uważaj na siebie! Synek malutki, więc nie masz wpływu na wszystki rzeczy które wpadną mu do głowy ;-)

Sajonara faktycznie długo się nie odzywa.... :confused:

Szyszunka... spokojnie... nie uciekniemy... Porób co masz porobić i pisz kiedy masz czas....

iwona85cz porozmawiaj wtedy kiedy będziesz gotowa. Ale i tak myślę, że będzie dobrze!!

ninonka już zapowiedziałam mojemu m, że jak w końcu opuszczą mnie mdłości kupię sobie wiadro lodów i nie podzielę się z nikim!! :-D Może zaserwuje sobie do tego właśnie bitą śmietanę!!:-D Nie mogę się doczekać

A tak w ogóle trochę lepiej. Zjadłam zupkę pół godziny temu i chyba przypasowała żołądeczkowi :-D:rofl2:

hey

ja tez mam problemy z nadrabianiem....
dziewczyny, czy wiecie co u sajonary? odzywała sie jakos w ostatnim czasie? martwię sie...
(...)

ninonka- podziwiam, bitej bym chyba nie dała rade zjesc... :happy:
(...)

Ja nie mam pojęcia co u sajonary, a dawno jej nie widziałam na forum.... hmmmm :-(
A co do bitej śmietany hehehe nie dałam rady zjeść całej... jeszcze conajmniej na 1 porcje zostało.... oczami to bym wszystko jadła....
:tak::tak::tak:

Reniferku leż i odpoczywaj...niestety nasze samopoczucie jest teraz najważniejsze. Na inne rzeczy przyjdzie czas. Ja tez spogladam na synka pokój i jakos trudno mi się zabrac za prasowanie, co w kacie lezy...moze jutro najdzie ochota. Musiałam wyjsc z domu bo naszło mnie znów na sok tabasco...juz drugą buteleczkę spijam.
Iwona im szybciej tym lepiej.
Trzymam kciuki.

Tak myślę czy dobrym sposobem nie byłoby poczekac aż sami zauważą ... i wtedy powiedziec, że nic nie mówiłam bo bałam się że mnie wyrzucą z domu. Mam mętlik w głowie ... idę się przejsc na spacer, pooddychac świezym powietrzem.

Iwona ja też jestem za, żebyś porozmawiała z mamą. Nie myśl o tym długo, tylko zdobądź się na odwagę i mów. Czym szybciej tym lepiej. Później sami zauważą i mogą mieć do Ciebie pretensje.

Iwona nie czekaj az sami zauwaza , wtedy beda mieli do Ciebie wiecej pretensji ze im nie powiadzialas wczesniej a teraz moze pomysla ze bardziej im ufasz skoro powiedzialas wczesniej , Trzymam kciuki - wiem ze sie boisz ale pamietaj im szybciej tym lepiej

Reniferku odpoczywaj z tymi plamieniami to nie zarty , sama dobrze o tym wiem

Kroptusia odezwij sie co tam u Ciebie - odpoczywasz?

A ja dzis musialam walczyc z rodzinka rano zeby ich podniesc z lozek bo u mnie to juz czas na letni przestawilismy i moje pociech nie chcialy wstac do szkoly a i mezus do pracy tez sie nie spieszyl - ale teraz juz jestem sama
a z tymi mdlosciami to jednego dnia jest lepiej a drugiego tak jak dzis wytrzymac juz tez niemoge , jak dlugo jeszcze ?
A jesli nie witalam kogos nowego na forum to witam i przepraszam ze nie wczesniej ale dziewczyny tyle stukacie ze zanim nadrobie to znow cos nowego
Pa pa Sloneczka

Jejku ale mam do nadrobienia!!!! Normalnie oszalalyscie dziewczynki:-DPostaram sie to nadrobic:szok:

iwona szkoda ze tak zwlekasz, z dnia na dzien bedzie Ci trudniej!!!

ninonka mmm ale narobilas ochoty ta bita smietana:-p

renifer- relax, odpoczynek i nie przemeczaj sie, wszytsko inne na bok-najwazniejsza Ty i dzidzia :tak:

Ja troszke juz popakowalam, teraz zajadam MICHALKI i probuje nadrobic na BB , moj synus spi, wiec mam troche czasu:-)

reklama
Do góry