reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

jagoooodka będziesz musiała się bardzo starac, bo wojsko czuwa i nawet nie wiesz gdzie i kiedy a wszystko będzie wiadomo ;)

reklama
Karolina Tinetina ale wojsko tutaj mamy hihihih Kochane dziewczyny! :-D
Ja też mam ochotę na piwko, ale jak się na nie zdecyduję - to się Wam nie przyznam :rofl2: ;-):-D
Wiecie co dziwczyny to bardzo mile , ze takie jestesmy czujne i ze zwracamy uwage innej mamusi, w ten sposob wspolnie przejdziemy razem przez te 9 miesiecy bezpiecznie i ciagle pod kontrola:tak::-);-)
Ale fajne jestescie kurcze ;-):tak:

Witam nowe mamuśki serdecznie!!!
U mnie wczoraj w domu była imprezka na całego. Alkohol się lał - a ja niepijąca - dzisiaj za wszystkich kaca mam. Tak mnie boli głowa cały dzień, że masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale już za chwilkę wskakuję do mojego królestwa (sypialnia) na tron (łóżeczko) i mam nadzieję, że jutro obudzę się jak młody bóg :-):-):-)

witam wieczornie:-)
za man starsznei chodzi piwko :szok: czasem mezowi lyka pociagne ale to sprawy nie zalatwia wiec sobie odmawiam pije wode albo sok i mowi sobei ze tez fajnie:-D

witam wieczornie:-)
za man starsznei chodzi piwko :szok: czasem mezowi lyka pociagne ale to sprawy nie zalatwia wiec sobie odmawiam pije wode albo sok i mowi sobei ze tez fajnie:-D

Ja to tylko soki pomaranczowe, pije litrami i pomarancze jem kilogramami:szok::szok::szok:
dobrej nocki kochane do juterka:tak:

A mnie na wieczór smuty złapały:-:)-:)-:)-( I jeszcze znowu się pokłóciłam z chłopakiem. Martwię się bo ostatnio często się o coś sprzeczamy. Idę spać się położyć i po płakać do poduszki. :-:)-( Do jutra dziewczyny.

reklama
no my razem się będziemy wspierały i damy radę do września :p fajnie,że jest takie forum od razu człowiekowi lepiej:p,że nie jest sam i że jest miejsce gdzie otrzyma wsparcie:) ja jeszcze spać nie idę bo dziś do 12;30 zaległam w łóżku hihih ale wczoraj ciężko pracowałam do 22;30 więc należało się jak nie patrząc:p Wszystkim dziewczynkom,które już są w pierzynach dobrej nocki i kolorowych snów do jutra :p:blink:

Do góry