reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

WIOLAWB ale ci zazdroszczę- mieszkasz w takim pięknym kraju-kiedys miałam w Szwecji rodzinę konkretnie koło Karlskrony także spędzałam tam każde wakacje, a teraz została mi Ikea i jeżdżę tam co weekend to na obiadek to na kawkę , chyba jestem zakochana w Szwecji

reklama
Dziewczyny dobrze że poruszyłyscie temat profilaktyki alerii. Dzieki...ja jem codziennie duzo serów, jajek i pije dużo mleka.Nie zwracałam uwagi czy UHT czy nie...chociaz czesciej w kartoniku kupuję...
Musze zmienic to...dzieki ze chociaz ktoś się na tym zna...Dzieki:-)
Aneczka227 witamy!!!

Heyka ja tez sie wpadlam przywitac, przemyslalam sobie wszystko i faktycznie trzeba wrzucic na luz bo takie sa koleje losu ze jedne kobiety donosza inne nie, ja wierze ze bedzie dobrze a dolowanie sie i stresowanie nic nie da...Lece na torta bo juz mam slinotok od rana i jak nie zjem bede wygladac jak zasliniony do reszty buldok :))

...a na dzisiaj miałam tyle planów...sprzatanko...redukcja w szafach ubrań...ciasto...obiad na jutro...a od rana mam straszne bóle -kucie po prawej stronie...wiec leże i wypoczywam, dzieki, ze chociaż synuś z tatusiem na działeczce był i spokój miałam...

WIOLAWB ale ci zazdroszczę- mieszkasz w takim pięknym kraju-kiedys miałam w Szwecji rodzinę konkretnie koło Karlskrony także spędzałam tam każde wakacje, a teraz została mi Ikea i jeżdżę tam co weekend to na obiadek to na kawkę , chyba jestem zakochana w Szwecji
Hmmm ja wiem, że wakacje w Szwecji mogą być fajne, nie narzekam na większość rzeczy, ale są też takie które doprowadzają niemal do łez, heheh. Rzeczywiście Szwecja jako kraj jest piękna. Ale ta nieustanna tęsknota..... :wściekła/y: To chyba nigdy nie minie. Dobrze, że to nie drugi koniec świata - i można odwiedzić rodzinkę i znajomych w sumie kiedy się ma na to ochotę. W dodatku loty są niedrogie - więc można wpadać na kawkę:-):-):-) Ja mieszkam w mniej więcej środkowej części Szwecji, a Karlskronę odwiedzam za każdym razem jak płynę do Polski promem. :-)

WIOLAWB pewnie też bardzo tęsknilabym za Polską, zreszta nawet sobie nie wyobrażam, że mogłabym mieszkać w innym kraju, ale sentyment został i zawsze jak jestem nad morzem to wypatruję promu do Szwecji i marzę

. Ale ta nieustanna tęsknota..... :wściekła/y: To chyba nigdy nie minie. Dobrze, że to nie drugi koniec świata - i można odwiedzić rodzinkę i znajomych w sumie kiedy się ma na to ochotę. W dodatku loty są niedrogie - więc można wpadać na kawkę:-)

To prawda wszystko fajnie piekne ale ta tesknota gdy sie mieszka na obczyznie:-( :wściekła/y:NAJGORSZA!!!:angry:

Wróciłam z basenu. Miodzio, polecam wszystkim. :tak::tak: Trochę się pogimnastykowałam, popływałam i o dziwo nie jestem zmęczona, ale wręcz poweru dostałam.;-) I najważniejsze kręgosłup nie boli !:blink:

Hmmm ja wiem, że wakacje w Szwecji mogą być fajne, nie narzekam na większość rzeczy, ale są też takie które doprowadzają niemal do łez, heheh. Rzeczywiście Szwecja jako kraj jest piękna. Ale ta nieustanna tęsknota..... :wściekła/y: To chyba nigdy nie minie. Dobrze, że to nie drugi koniec świata - i można odwiedzić rodzinkę i znajomych w sumie kiedy się ma na to ochotę. W dodatku loty są niedrogie - więc można wpadać na kawkę:-):-):-) Ja mieszkam w mniej więcej środkowej części Szwecji, a Karlskronę odwiedzam za każdym razem jak płynę do Polski promem. :-)

A co ja mam powiedziec? Rzeczywiscie mieszkam na drugim koncu swiata i tak promem do Polski to skoczyc nie moge .......
W Polsce nie bylam od prawie 11 lat i powiem Wam ze tesknota jest najgorsza na poczatku , teraz tez tesknie ale tu narazie jest moje zycie i nie ma co marudzic , poza tym moja mama dolaczyla do mnie , brat tez tu jest a moja siostra mieszka w Szwajcarii wiec ta tesknota to glownie za domkiem rodzinnym ,
Tak jak pisalam wczesniej ,mielismy wracac do Polski ale w ostatniej chwili zmienilismy zdanie i nadal tu jestesmy , nie wiem czy to dobrze czy zle , ale tak najwidoczniej mialo byc......:blink:Czasem nachodza nas takie dni ze chcemy wszystko spakowac i wrocic ale .... jak widzicie nadal tu mieszkam - zobaczymy jak dlugo.:happy:

reklama
Dzis popoludniu jak M wrocil z pracki i zjedlismy obiadek to wszyscy lacznie z synkiem usnelismy i spalismy ponad 2 godzinki:szok::-Dobudzilam sie pierwsza oczywiscie ja-glodna jak wilk:tak:M zrobil kanapeczki i poszedl do cukierni wlasnie zajadam sobie pychotke torta wisniowo czekoladowego mniammm:-)
Czestuje Was wszytskie tym pychotkiem;-)

Do góry