reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A mnie na wieczór smuty złapały:-:)-:)-:)-( I jeszcze znowu się pokłóciłam z chłopakiem. Martwię się bo ostatnio często się o coś sprzeczamy. Idę spać się położyć i po płakać do poduszki. :-:)-( Do jutra dziewczyny.

nie smutaj sie kochana musisz się cieszyć,że masz bąbelka pod serduszkiem i myśleć o tym gdy nachodzą smutki ja też sie kłócę ale staram się nie denerwować wszystko będzie dobrze:) a teraz śpij dobrze żebyś rano wstała wypoczeta i zaczeła ostatni dzień tyg w dobrym humorku:)

reklama
Witajcie
Jesteśmy nowi, ale też moje dziecko przyjdzie na świat we wrzesniu. Wyliczone na 24 września:) Nie wiem czy też miałyście takie straszne wymioty. Ja przez pierwsze 2 miechy tylko spałam i zwracałam jedzenie. Teraz jest norma brzuszek mi sie zrobił aż się dziwie że to już i zastanawiam się czy to sadełko czy moja dzidzia:) Czy macie może przeczucia co do płci? Ja od chwili kiedy dowiedziałam się o ciąży czułam chłopca:) jeszcze takie odrzucenie od słodyczy a przerzucenie na pikantne. Wszytsko się zmieniło stałam się wegetarianką na mięcho patrzeć nie mogę a zajadam się czekoladkami:) Co lepsza mam starszne pryszcze i nie widze aby brzuszek był sterczący jak na chłopca:) Wiem jeszcze za wcześnie ale każda z nas zadaje sobie pytanie co siedzi w brzuszku.Pozdrawiam Aśka

Ostatnia edycja:
Witajcie
Jesteśmy nowi, ale też moje dziecko przyjdzie na świat we wrzesniu. Wyliczone na 24 września:) Nie wiem czy też miałyście takie straszne wymioty. Ja przez pierwsze 2 miechy tylko spałam i zwracałam jedzenie. Teraz jest norma brzuszek mi sie zrobił aż się dziwie że to już i zastanawiam się czy to sadełko czy moja dzidzia:) Czy macie może przeczucia co do płci? Ja od chwili kiedy dowiedziałam się o ciąży czułam chłopca:) jeszcze takie odrzucenie od słodyczy a przerzucenie na pikantne. Wszytsko się zmieniło stałam się wegetarianką na mięcho patrzeć nie mogę a zajadam się czekoladkami:) Co lepsza mam starszne pryszcze i nie widze aby brzuszek był sterczący jak na chłopca:) Wiem jeszcze za wcześnie ale każda z nas zadaje sobie pytanie co siedzi w brzuszku.Pozdrawiam Aśka

Witaj :) jeśli chodzi o brzuszek to mam podobne doznania, ciągle mi się wydaje że to raczej tłuszczyk a nie dzidziuś hehe (bo utyłam sporo) ... Co do jedzenia to ja zajadam się raczej tylko słonym i ostrym nie ruszam natomiast słodkiego ... Też ciągle się zastanawiam co to będzie ... czy chłopczyk czy dziewczynka ... nie mogę się już doczekac kolejnego USG na którym już na 100% muszą mi powiedziec :-)

Sarenka Witaj :)
Ja wymioty straszne mam cały czas od ponad dwóch miesięcy i nie mam pojęcia kiedy się skończą.
Co do zastanawiania się nad płcią - pewnie, że myślę, Przeczuwam dziewczynkę ;-)

Alex jak dzisiaj? Lepiej? Może Twój chłopak mocno stresuje się zmianami i odpowiedzialnością jaka na niego spada i jakoś nie umie inaczej tego odreagować - tylko kłótnią? Jakby nie było - na pewno się dogadacie i będzie dobrze!! :tak:

A poza tym dziewczynki dzisiaj nasze święto.
Sprawmy sobie przyjemny dzień!!
Wszystkie stresy oficjalnie wysyłam w kosmos! :-D

Dziewczyny witam niedzielnie.
Wpadam tylko poinformować, ze nie ma mnie cały dzień, mamy rodzinny Dzień Kobiet juz na 12 obiadek, a potem wszystkim kobietą panowie zafundowali atrakcje...co roku tak mamy- super sprawa.
Z okazji Naszego świeta, niech każda buzka bedzie usmiechnieta :-D:-D:-D

Dziewczyny witam niedzielnie.
Wpadam tylko poinformować, ze nie ma mnie cały dzień, mamy rodzinny Dzień Kobiet juz na 12 obiadek, a potem wszystkim kobietą panowie zafundowali atrakcje...co roku tak mamy- super sprawa.
Z okazji Naszego świeta, niech każda buzka bedzie usmiechnieta :-D:-D:-D
Super:-D Fajna sprawa, zazdroszczę. I wszystkiego najlepszego dla Nas dziewczyny!!!:tak::tak:
jagoooodka: Na początku to była z pewnością kwestia moich humorów i rzeczywiście strachu przed zupełnie nowa sytuacją. Teraz to kilka małych problemów, które zaczynają wielką słowną kłótnie. :no: Ja o to, że nie mam do niego zaufania bo sprzedaje mi czasami rożne kłamstewka, on złości się na mnie kiedy poraz setny przedstawiam mu swoje obawy i ma pretensje o to że nie panuje nad emocjami i ze go obrażam w furii. On w sumie tez to robi. :-(
Dziś już ochlonęłam. Łukasz od rana w pracy więc będziemy sie widzieć dopiero późnym popoludniem. Pewnie pogodzimy się jak zwykle, ale czas się zmienić. Jak dzidzia się urodzi talerze nie beda mogly juz latać.:zawstydzona/y: Odrobina dobrej woli z obu stron.

Przyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!:-):-):tak::-D

Witam kobietki,
usichu wam i slonca dzis zycze!!
Alex91 wszystko sie ulozy, tylko spokojnie porozmawiajcie, nerwy niczego nie ulatwia, zwiazek to kompromis:tak:
Trzymajcie sie, jede za1 do rodzicow i wroce chyab dopeiro we wtorek, wiec bede miala pewnei torche od nadrobienia..
Uwazjcie na siebiebie pozdrawiam serdecznie:-)

Witam :-)
Wszystkiego najlepszego nam wszystkim z okazji Dnia Kobiet
3799_2008-0134.jpg

Ja teraz tylko na chwilkę. Jedziemy dzisiaj nad jeziorko na grilla :-p Słońce wyszło, więc trzeba wykorzystać ładną pogodę :-D I oficjalnie zacząć sezon grillowy ;-);-)
Nic nie wiem co was, ale zauważyłam nowe wrześniowe mamy - witam :-)
Dzisiaj wracam z beznetowego wygnania, to sobie poczytam :tak:
A na razie wszystkim udanego dnia życzę :-)

reklama
Alex nie wiem jak długo jesteście razem. Ale trzeba czsu, żeby znaleźć jakąś wspólną płaszczyznę porozumienia. My jesteśmy razem od ponad 7 lat. Oj bywało różnie. Kłótnie, rozstania, wyrzuty itd. itp. Ale w końcu to minęło, dwa latka temu pobraliśmy się. Jest o niebo lepiej. Nauczyliśmy się tolerować to czego zmienić nie możemy (a szkoda, że takie rzeczy są :rofl2:).
Myślę, że u Was dzidzia znacznie przyśpieszy ten proces. Na pewno oboje zwariujecie na jej punkcie i to jeszcze bardziej Was połączy!! A i cała reszta się ułoży :-D
Co do rzucania talerzami - lepiej nie przyzwyczajać do tego dzidzi, bo może uznać to za fajną zabawę :-D:rofl2:

Do góry