reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witam.
Macie rację. Należy nam sie trochę egoizmu w tym naszym cudownym stanie :-)

No i właśnie przez ten egoizm od rana mam popsuty humor. Nie wyspalam sie kolejny dzień z rzędu, a spać poszłam trochę wcześniej niż zwykle. No ale wstałam, zabrałam sie za sprzątanie, bo dziś znów do pracy. No i sie wkurzyłam na J, bo nie zrobił czegos o co prosiłam go juz od paru dni. Oczywiście skończyło sie kłótnią o wszystko.:-(.
A teraz siedzę w pracy z bólem brzucha..chyba z nerwów :-(.

Dzień dobry!!! Za parę chwilek zmykam na przegląd samochodu - a w Szwecji to nie jest tak kolorowo jak w Polsce z tymi sprawami - potrafią się przyczepić do wszystkiego. Trzymajcie więc kciuki :-) Noc minęła bardzo spokojnie i wstawanie szło z wielkim oporem... :tak: Udanego weekendu!!!

I ja witam weekendowo:tak:
dzisiaj w nocy sac nie moglam, ze jakbym na drutach robic umiala to pewnie bym jakis szalik dlugi wydziergala:-D
Jest u nas moj szfagier ( lat 12) wlasne mielis,y jechac na 11 na wodowanie statku do stpczni, i bardzo chcialam, ale w ostatniej chwili uznalam ze wole polezec i to wlasnie robie dla siebie:tak:wyslalam ich i posadze sobie w koszyku prymulki zeby wiosna przyszla ;-)
ja tez sie witam sobotnio :tak::tak::tak:
kobietki, cayoo ma racje, nie ma co sie ładowac... powiem Wam, ze złe informacje na pewno nas dołują, ale juz niedługo nasze koleżanki na pewno nam sie pochwalą nowymi fasolinkami...
jagoodka - stukam sie słabą kawką... egoizm jak najbardziej wskazany w naszym stanie;
ja rowniez nie odmawiam sobie malej filizanki rozpuszczalnej kawki ze smietanka rano albo jak my wyjdzie do poludnia :-)
podobno jedna fasolnikowi krzywdy nei robi zwlaszcza ze slabizna tylko o smaku kawy ;-) a mi dziala zbawiennie na jelita :zawstydzona/y::tak:
Dzień dobry!!! Za parę chwilek zmykam na przegląd samochodu - a w Szwecji to nie jest tak kolorowo jak w Polsce z tymi sprawami - potrafią się przyczepić do wszystkiego. Trzymajcie więc kciuki :-) Noc minęła bardzo spokojnie i wstawanie szło z wielkim oporem... :tak: Udanego weekendu!!!
trzymam kciuki Wiola :tak:
Rezeda dasz rade, pisz dziwlnie swoje dzielo!!!
milego dnia dziewuszki:tak::tak:

Jest u nas moj szfagier ( lat 12) wlasne mielis,y jechac na 11 na wodowanie statku do stpczni, i bardzo chcialam, ale w ostatniej chwili uznalam ze wole polezec i to wlasnie robie dla siebie:tak:
Bylam na wodowaniu w Holandii super sprawa, bylo bardzo milo wesolo i sympatycznie, do tego takie przysmaki od ryb po mieska desery owoce no wszytsko co dusza zapragnela mniammm, moze jakbys pojechala to bys sobie pojadla hehe:-D:-D
wiola w trzymamy kciuki:tak:
karolina jagooodka dzieki dziewczynki ;-)bede dzis leniuchowala:tak:Buziaki dla Was i udanej soboty

_oli_ w naszej upadajacej szczecinskiej stoczni to chyba ostatnie wodowanie:-(, i nie podejrzewam, zeby bylo tam co chapnac, zajadam wlasnei jak myszka kolejny pokazny plastez zoltego sera :-D

hej.
Straszny dziś mam dzień... dosyć że wogóle dziś nie spałam w nocy i jakieś koszmary mnie nawiedzały to jeszcze otwieram oczy a tu takkkka pogoda straszna!!!!
Zjadłam śniadanko i puściłam sobie głośno muzyczkę do sprzątania, zawsze muzyka jakoś na mnie dobrze działa. A i przyzwyczajam MALUSZKA bo my oboje z M lubimy sobie tak posłuchać i nawet we dwoje sobie potańcować:-):-)
Miłego dzionka!

Aleee się dzisiaj pogoda zepsuła ... wybrałam się z siostrą na zakupy (chciałam wzbogacic swoją garderobę o spodnie w większym niż dotąd rozmiarze, żeby dzidziuś miał wygodniej) ... a tu nagle zaczął sypac śnieg z deszczem, zaczęło wiac ... masakra. Wkońcu totalnie zniesmaczona pogodą nie kupiłam nic, wróciłam do domu i staram się właśnie poprawic sobie humor pizzą :)

witam dziewczyny - ja tez się wybrałam na zakupy - korzystam z okazji ze mąż i ojciec w domu więc moge na wieksze zakupy samochodem sie wybrać - dotarłam tylko do bankomatu - tam próba wyjęcia pieniędzy skończyła sie zatrzymaniem karty:szok::wściekła/y:okazało się że straciła na dniach ważnośc:wściekła/y: i tyle z zakupów - dobrze ze mieszkamy z rodzicami jest od kogo pozyczyc:crazy: chyba zmienie bank...
no to udanego wypoczynku weekendowego, sprzątania, nauki i co tam jeszcze zamierzacie robic w weekend:tak:

reklama
Ja tez chciałam się przywitac sobotnio. U mnie pogoda paskudna, zimno, mokro i zaczyna śnieg padac. Mnie dopadł straszny leniwiec i nie chce puścic.
Wczoraj popołudniu mój najmłodszy syn 4l. zjadł taką zwykła szarą gumkę do ołówków temu najstarszemu 8l. Wieczorem wraca mój m. do domu i mówi: Daniel, dlaczego zjadłeś gumkę Bartkowi ( Daniel podkówka i nic) Daniel, słyszysz, dlaczego zjadłeś gumkę Bartkowi ( Daniel podkówka na maksa) i odpowiada: Bo nie mogłem znaleźc bułki.....

Do góry