reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Mądre słowa - cayoo- zamiast się nakręcać negatywnie - postawmy na pozytywne myślenie - w ten sposób pomożemy w jakiś sposób kobietkom, które to nieszczęście dotknęło - pomóżmy im uwierzyć, że ciąża może być czasem wspaniałym - chwilami, które będą Nas napawać pięknymi myślami, uczuciami, odczuciami. I trzymajmy kciuki, żeby za jakiś czas powróciły na forum z samymi dobrymi wiadomościami i radością. Kolorowych snów ciężarówki!!!

Zgadzam sie w 100% , od dzis (a u was od jutra bo juz wszystkie spicie )tylko pozytywne myslenie i nic wiecej - musimy przesylac te dobra energie wokol nas - pamietajmy o tym .
A teraz mowie wam takze dobranoc i dziendobry - jak zawsze , a odezwe sie jak na wasz czas gdzies o 2pm, pa pa

reklama
Hej iwona85cz ja również mam zlecony urosept 3x1, myslę ze nam pomoze i nic wiecej sie nie rozwinie. Potem mam zrobic kontrole moczu, Ty pewnie też?

Ja muszę przyznac, że tak się zaniepokoiłam tym stanem zapalnym, że zapomniałam zapytac jak długo mam brac ten urosept. Co do kolejnego badania moczu to nic nie mówił ... natomiast 1.04 mam zrobic kolejne badania krwi ... a u niego mam się pojawic 6.04 ... oczywiscie jeżeli wszystko będzie dobrze i nic się dziwnego nie będzie działo.

witam w sobotni poranek :tak::-D:tak: i chyba w moja pierwszą od niepamietnych czasów całościowo przespana nocke i co najważniejsze jestem wyspana ...............:tak: choć synek zrobił pobudke skoro świt:tak:

Karola............przytulam :tak:

a wszystkim życzę miłego dzionka :tak::-D:tak:

Witam w sobotni poranek...
Karola.... Tak mi przykro.... Przytulić tylko mogę....

Tak mi się spsuł humor, bo myślałam, że już złych wieści nie będzie....
Żadna z nas nie przejdzie obok takich wieści obojętnie, przecież jesteśmy tu razem i od dawna współodczuwamy wszelkie swoje radości i smutki...

Ale mimo wszystko myślę, że w takim okresie potrzeba trochę egoizmu. I dla swojego zdrowia psychicznego i dla zdrowia maluszka. Musimy skupić się na swoim maleństwu i wierzyć, że jemu jest dobrze w naszym brzuszku, że właściwie o niego dbamy, że nic się nie stanie, że doczekamy szczęśliwie do września! Inaczej zwariujemy i dzidziuś będzie niezadowolony....

Piję kakao za nasze dzidziusie!! :)

ja tez sie witam sobotnio :tak::tak::tak:
kobietki, cayoo ma racje, nie ma co sie ładowac... powiem Wam, ze złe informacje na pewno nas dołują, ale juz niedługo nasze koleżanki na pewno nam sie pochwalą nowymi fasolinkami...
mi w pierwszej ciazy było b ciezko, zaszłam w nią równo z przyjaciółką moją najlepsza i jej w 9 tyg ciaza obumarła... dowiedziała sie o tym dopiero w 12 tyg, bo na tym własnie etapie jest z reguły usg... i pewnie z naszymi dziewczynami tez tak było - ja wiec bym uznała te nasze usg po 12 tyg za zupełnie bezpieczne i uspokajające... :tak: co gorsza moja kumpela poroniła późiej drugi raz, ale po szeregu badań i hormonów.... za miesiąc rodzi małą Julkę i jestem z tej okazji najszczesliwsza na ziemi.... grunt to sie nie poddawac i wierzyc ze bedzie dobrze...

jagoodka - stukam sie słabą kawką... egoizm jak najbardziej wskazany w naszym stanie; dlatego moje dziecie patrzy na "małych odkrywców" a ja pączki, kawusia i BB :-p:-):-):-) potem mam zamiar załadowac zmywarke, pralke i włączyc telewizje... a jutro moze jakies zoo... tak sie z soba pieszczę i nie przemęczam, ze aż wstyd :-D:rofl2:

jarzebinko -a mnie mój młody zadziwił... jak go chciałam z łóżka wyciągnąć to sie rozpłakał... i został w nim do óśmej... ja teraz śpie od ósmej do ósmej :happy::rofl2::szok:

iwona85cz - a nie ma na ulotce napisane do kiedy masz brac? moze zadzwonisz do Twojego lekarza... ?

calineczko - z tą Twoją strefą czasową tez sie gubie... :-) czasem sie zapominam i współczuje Ci bezsennosci:-):-D

dziewczyny, dzis musi byc dobry dzień... zróbmy wszystko, by tak było!!! zróbmy cos dla siebie!! całuski dla każdej!

Ja też jak tu jedna z Was napisała jestem zielona, ale staram się wszystko co czytam na tym forum przyjmować do siebie z pewną rezerwą.:tak: Nie można zaraz panikować.
Oj, ja już na nogach i po śniadaniu. Kładę się spać o 21 więc o 7 już jestem wyspana. Potem będę musiała zabrać się do nauki i to dosyć nieprzyjemnego przedmiotu bo filozofii.:baffled: Wpadnę jeszcze wieczorem Was poczytać.:tak::tak:

Witam Was dziewczynki:-)Sloneczko pieknie swieci, oby dla nas kazdej tak dzis swiecilo;-)Ja wczoraj wieczorem myslalam ze zwariuje, M juz chcial dzwonic na pogotowie, zwijalam sie z bolu brzucha, nogi mi dretwialy a brzuch twardy jak bania:-(Tak sie balam ale na szczescie jakos usnelam, dzis jest ok:tak:
Szczerze powiem, ze to chyba nerwy przez to co sie ostatnio dzieje na BB:baffled::angry:

Dziewczyny juz mowimy STOP zlym wiadomosci, tylko pozytywne myslenie;-)ja tak mowie a sama zyje 10 marca:baffled::szok:

Ja też się witam weekendowo. Robię ostatnie poprawki do jednego z rozdz pracy mgr i koło 12 mykam na uczelnię. Oj jak mi się nie chce........:wściekła/y: Nie umiałam zasnąć w nocy, zasnęłam koło 2-3. Miałam wstać wcześniej, ale nie umialam się zwlec z łóżka. Teraz to zamiast jechać to najchętniej bym się położyła i spała.... A jutro na 8.00 studia, to będzie straszne :-(

reklama
Oli_ trzymaj się dzielnie... Wypoczywaj sobie dzisiaj :-)
Zazdroszczę słoneczka - u mnie za oknem szaroburo ...

Reniferku ja dzisiaj zamierzam zrobić dla siebie więcej niż tylko coś ;-)
Najpierw jedziemy do fryzjera, potem po jakieś fajniutkie spodnie. A jak już będę piękna :-)- jedziemy do moich rodziców i siostry bo się za nimi bardzo stęskniłam :-D
Życzę Wam wszystkim wspaniałego dnia!! :-D

Do góry