Witam wieczorowa pora, tez mam dorbewesci :-)
Podobie jak Empolan mialam dzisiaj wizyte u ginki i kamien spadl mi z serca.
Po krwiaczku zostala tylko mala kreseczka, ktorej ja osobiscie bym wogole nie widziala, ale ginka pokazala ze jeszcze jest sladek, ale juz nie ma powodow do zmartwien, luteine mam brac dalej i troche jeszcze polegiwac wiec dalej L4.
Wyniki wszystkie ok, cisnienie tez, karte mi zalozyla, 11tc :-) zrobila odrazu badanie tej przeziernosci i wyszlo 1, takze Pani doktor bardzo byla z nas dzisiaj zadowolna, wszystko jest w nalezytym porzadku
A doznania.. widok hm kazda z was wie co za banan na buzi sie robi jak widzi jak cos malego fikolki w jej osobistym brzuchu wywija macha raczkami i nozkami i drapie sie po glowe
jestem przeszczesliwa,
dzis najwyrazniej mam dziej dobrych wiadmosci, M wraca w piatek
a spodnie h&m mama kupione na allegro dotarly i chyba calkiem pasuja, mam w nich w biodrach i udach troche luzu na zapas sa jedynie torche za dlugie, ale to da sie dopasowac, bo na dlugosc to nogi juz mi raczej nie urosna
Kasia1979 tak jak pisze ja mialam dzisiaj wyszlo 1 to 11 tygodniu.
Empolan cisze sie ze u ciebie tez wszystko dobrze!!
Renifer_24 zgadzam sie z Toba co do czarnych opowiesci, wiem ze takie rzeczy sie zdazaja/ czy zdarzaja ( maly ze mnie analfabeta ), ale lepiej w tym momencie czytac o udanych porodach zdrowych dzieci, to napewno jest bardziej budujace i pomaga wierzyc ze wszystko bedzie dobrze.
Ewelin tez mam do nastepnej wizyty zorbic toxo i cytomegalie i THS sprawdzic, bo rok teu mialam robiony wynik i byl blisko gornej granicy a ciazy hormony szaleja wiec i to sprawdzic musze.
dzisiaj pewnie bede spala spokojnie;-)