reklama
rezeda
Fanka BB :)
99,9 a norma jest 100
U mnie norma była podana do 115. Czyżby było tak, że co laboratorium to są inne normy?
Karolina Tinetina
U mnie norma była podana do 115. Czyżby było tak, że co laboratorium to są inne normy?
no widzisz dziwne troche tak ma na wynikach norma od 74 do 100
rezeda
U mnie norma jest podana 65-115...
Karolina Tinetina
zapomniałam się pochwalić:-)
od dziś urlop zaczełam do 1 marca a pózniej juz L4 az do wrzesnia
od dziś urlop zaczełam do 1 marca a pózniej juz L4 az do wrzesnia
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Już po wizycie i wszystko oki :-) Zdjęcie i raport w odpowiednich wątkach ;-)
Po dyskusjach z gin mam jeszcze 2 tyg. zwolnienia - sama mnie namawiała, żeby nie wracać do wirusów, a o nie w szkole nietrudno. I nie wiem co dalej, powinnam się wreszcie określić, bo w pracy nie wiedzą czy mnie chwilowo nie ma czy już na stałe. A ja bym chciała jeszcze chociaż na trochę wrócić, ale się boję Gin mi zapowiedziała, że jak zadecyduję, tak będzie - znaczy zwolnienie będę miała bez problemu
Z gorszych wiadomości - nie poszukałam na siebie spodni w tej mojej metropolii Będę się musiała porządnie za allegro zabrać
Karolina Tinetina dobrze, że chociaż wiesz, jak ten cukier kontrolować. Nieciekawa sytuacja :-(
karola322 straszna wiadomość :-( Pewnie niektórym ciężarówkom by to nie zaszkodziło, a czasami tak się może skończyć :-(
Madzia25lat witaj :-)
Po dyskusjach z gin mam jeszcze 2 tyg. zwolnienia - sama mnie namawiała, żeby nie wracać do wirusów, a o nie w szkole nietrudno. I nie wiem co dalej, powinnam się wreszcie określić, bo w pracy nie wiedzą czy mnie chwilowo nie ma czy już na stałe. A ja bym chciała jeszcze chociaż na trochę wrócić, ale się boję Gin mi zapowiedziała, że jak zadecyduję, tak będzie - znaczy zwolnienie będę miała bez problemu
Z gorszych wiadomości - nie poszukałam na siebie spodni w tej mojej metropolii Będę się musiała porządnie za allegro zabrać
Karolina Tinetina dobrze, że chociaż wiesz, jak ten cukier kontrolować. Nieciekawa sytuacja :-(
karola322 straszna wiadomość :-( Pewnie niektórym ciężarówkom by to nie zaszkodziło, a czasami tak się może skończyć :-(
Madzia25lat witaj :-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
U mnie norma też pisało 115, a wyszło mi 90 na pierwszym badaniu (7tc)nie straszcie mnie dziewczyny! Moja gin mówiła że wszystko ok.
rezeda
Mi mój gin powiedział, że w normie, ale jednak trochę wysokie. Ale mam się nie stresować bo jeśli coś będzie nie tak to wyjdzie przy obciążeniu. No, ale mimo wszystko unikam niektórych produktów spożywczych, ale niektórych uniknąć się nie da. ;-) Szczególnie, że apetyt mi zaczyna wracać
reklama
Karolina Tinetina
Dziewczyny ja w pierwszej ciazy miałam 156, a przy obciazeniu 179...lekarz mnie tak postarszył szpitalem, że zaczełam diete i nie musiałam isc do szpitala...sadze, że teraz tez da mi zalecenie i się na tym skonczy...
pozdrawiam
pozdrawiam