reklama
drodka
Fanka BB :)
No ja też dalej próbuję jak ułożyć to wszystko, żeby Zuzia zaspyiała najpóźniej o 21, bo teraz to 22-23 to było normalne. Na razie testuję-pobudka ok 7- 8, przetrzymuję ją do ok 13 (najpierw je zupkę w domu lub obiadek w przedszkolu) i śpi do ok 14.30-15. Jak zaczyna się potem marudzenie po 18-tej to zarządzam kąpiel.Wówczas dostaje powera i jest szansa że zaśnie ok 21.Na razie to 2 dni tak mamy, bo już próbowałam różności i jest ciut lepiej. Mam nadzieję, że to będzie właściwy plan. 2 spania w dzień to było za dużo, bo ta druga drzemka ok 16-tej to była najlepsza-mogła spać i 2 godziny.
Powiem Wam jedno- ja na tą chwilę jestem wykończona Nie mam chwili dla siebie Chodzę nie wyspana, worki pod oczami, cera szara i wyglądam jak ostatnie nieszczęście. Nie wiem ile jeszcze tak pociągnę. Zjadam w biegu albo wcale. Na dodatek jestem już z tego wszystkiego strasznie nerwowa- sama siebie nie poznaję. Szybko wybucham. Echhhh....
naftanalek
Fanka BB :)
Powiem Wam jedno- ja na tą chwilę jestem wykończona Nie mam chwili dla siebie Chodzę nie wyspana, worki pod oczami, cera szara i wyglądam jak ostatnie nieszczęście. Nie wiem ile jeszcze tak pociągnę. Zjadam w biegu albo wcale. Na dodatek jestem już z tego wszystkiego strasznie nerwowa- sama siebie nie poznaję. Szybko wybucham. Echhhh....
Jakbym sama to pisała plus u nas jeszcze walka z jakimś dziwnym wirusem podobnym do rotawirusa
reklama