reklama
No niestety przez tą popieprzoną pogodę to i nasze dzieci dają w kość. Moja ALa też jakaś rozdrażniona chyba kolejne zęby idą,a przez taką nijaką pogodę to i na spacer nie ma jak iść. Ja też czasami jestem umęczona zwłaszcza, że ostatnio Ala zasypiała ok.22 codziennie! I tak mi uciekały dzień za dniem - zero czasu dla siebie... Dziś świętuje
Córka ma wstała o 6 rano drzemkę ucięła ok.10 do 11.20 więc teraz padła w 3 min, a ja mam czas dla siebie i mogę napić się piwka i zrelaksować. Na robotę nie mam siły gary muszą poczekać.
Co planujecie na dzień babci i dziadka pomagacie jakoś dzieciaczkom?;-)
Co planujecie na dzień babci i dziadka pomagacie jakoś dzieciaczkom?;-)
Scarlet ja nie słucham lekarzy. Ala jest w siatce centylowej dwu latka, wzrostem i wagą aż nad to. Ciagle mi gadają, że ma przejść na dietę, że jest za duża i takie tam. Jednak słucham to z przymrużeniem oka. Ola też była taka jak była mała. w tej chwili mam wysoką pannicę, bez nadwagi. O waży 18,5 kg A 14,5
A zęby, tylko się cieszyć, że rosną... Aj Ci lekarze... Ala zaraz będzie nosić ubrania na 98, but 22. Ola 116-122. Scarlet widocznie tak ma być. Masz piękną i dużą pannicę. Trzeba się cieszyć, że ładnie się rozwija.
Scarlet ja nie słucham lekarzy. Ala jest w siatce centylowej dwu latka, wzrostem i wagą aż nad to. Ciagle mi gadają, że ma przejść na dietę, że jest za duża i takie tam. Jednak słucham to z przymrużeniem oka. Ola też była taka jak była mała. w tej chwili mam wysoką pannicę, bez nadwagi. O waży 18,5 kg A 14,5A zęby, tylko się cieszyć, że rosną... Aj Ci lekarze... Ala zaraz będzie nosić ubrania na 98, but 22. Ola 116-122. Scarlet widocznie tak ma być. Masz piękną i dużą pannicę. Trzeba się cieszyć, że ładnie się rozwija.
Dokładnie. Nie ma co się dziecka czepiać.
Rano postawiłam gołą Zuzie na wagę i wyszło mi tylko 14 kg. Nie wiem czy ona tak spadła czy się waga popsuła. Fakt, że wcześniej jadła jak szalona a od tygodnia nie je prawie nic oprócz cycka, to i mogła wychudnąć. Wszyscy mi mówią jak Z. bardzo schudła, ja widzę, że mocno w pasie spadła
A mogę zapytać ile wasze dzieciaczki mają w kl. piersiowej, bo to jest jakiś wyznacznik?
Ja jestem najnormalniej w świecie przemęczona. Ale jeszcze jakoś ogarniam.
Co do ząbków- jak za dużo Scarlet? Mój Borys ma dopiero 6. Wczoraj właśnie mu szósty zębol wyszedł. Każdy jeden to tygodnie bezsenne, wiercenie, rozdrażnienie itp. Jest mega niegrzeczny. A gdzie kolejne ząbki?
Borys jeśi chodzi o wagę to teraz stanął. Ma ok 12,5 kg. Jednak mniej ostatnio jada. Z rana do ok 12 jak zje z 40 ml mleka i jogurt to już dużo. Ssanie mu się włacza dopiero po południu. Ale na to co zjadał wcześniej a teraz to mogę stwierdzić, że jakoś mniej wciąga.
Przed chwilką zmierzyłam Borysa- wzrost 82 cm a w klatce 49 cm.
Co do ząbków- jak za dużo Scarlet? Mój Borys ma dopiero 6. Wczoraj właśnie mu szósty zębol wyszedł. Każdy jeden to tygodnie bezsenne, wiercenie, rozdrażnienie itp. Jest mega niegrzeczny. A gdzie kolejne ząbki?
Borys jeśi chodzi o wagę to teraz stanął. Ma ok 12,5 kg. Jednak mniej ostatnio jada. Z rana do ok 12 jak zje z 40 ml mleka i jogurt to już dużo. Ssanie mu się włacza dopiero po południu. Ale na to co zjadał wcześniej a teraz to mogę stwierdzić, że jakoś mniej wciąga.
Przed chwilką zmierzyłam Borysa- wzrost 82 cm a w klatce 49 cm.
Ostatnia edycja:
reklama