reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Witamy po weekendzie:) ale u nas nasypało i dalej sypie. Małemu bardzo podoba sie snieg ale jak z nim wyszlismy to wszystko jest ok tylko jedno mu sie nie podoba ze buty sa ze sniegu i ciagle je wyciera:) ubaw mielismy po pachy bo kilka kroczków i czyszczenie butków.
Małemu cos sie dzisiaj odmieniło i wstał o 8.30!!:) ale 2 pobudki w nocy były ale już bez takiego krzyku więc może będzie juz lepiej.

Ala za to chce koniecznie lizać śnieg. Przewraca się specjalnie głową w śnieg i do pracy. Po za tym robi fikołki, też specjalnie. Nachyla się, robi rozkrok, przechyla się i buch poszła. Cyrk

A ja dziś zabrałam się za sprzątanie generalne :) Wszystko zaczęło się od pokoju starszego- standardowo chciałam odkurzyć w poniedziałek...jak weszłam, to siadłam i prawie się poryczałam! No taki syf na kółkach, że szok! Rany! Czego on tam nie ma! Oczywiście wszystko się przyda! no więc rękawy zakasałam i do roboty! Przy okazji przemeblowałam trochę:) Dziewczyny...za biurkiem takie "koty", że strach się przyznać..:))) Zmotywowało mnie to i teraz latam na odkurzaczu, szmatkach itp :)))) Przynajmniej jeden pokój będzie wysprzątany na święta już :)))

Elaine zapraszam do mnie. To samo jest u mojej córci. Wszystko się przyda. Ala uwielbia tam buszować. Jest jak w raju. Uśmiech z twarzy jej nie schodzi. I woła coś jakby oja, oaa, to chyba ma znaczyć Ola.

:))))) Fredko....oj, gdyby było bliżej to z przyjemnością :)))) Dobrze, że starszy jest w szkole i nie widzi ile rzeczy mu przekosiłam :))))) Najlepsze z tego jest to, że on w ogóle nie wie co ma i nawet nie orientuje się, że mu czegoś zabrakło w skarbach :))) Co jak co, ale żeby chomikować nawet papierki po cukierkach i torebki po paluszkach......

Dziewczynki a Moje dziecko Boi Się śniegu!!! Tzn chodzi niby po nim ale nie zabrdzo chce :/ Krzyczy płacze itd. Normalnie szok :/ mam nadzieje że się przyzwyczai do niego i polubi bo nie wyobrażam sobie tej zimy :/

reklama
Tak sie cieszyłam że jedna noc było u nas lepiej a tu znowu klapa od kilku dni znowu noce nieprzespane krzyk i nic nie pomaga:( ja juz nie mam sił i zasypiam przy jego łóżeczku. Nie chce spać z nami , nie chce ze mna i nie bedzie sam tez spał. Nie wiem co robić że moje dziecko nie lubi spac:(

Do góry