reklama
naftanalek
Fanka BB :)
Witamy po weekendzie ale u nas nasypało i dalej sypie. Małemu bardzo podoba sie snieg ale jak z nim wyszlismy to wszystko jest ok tylko jedno mu sie nie podoba ze buty sa ze sniegu i ciagle je wyciera ubaw mielismy po pachy bo kilka kroczków i czyszczenie butków.
Małemu cos sie dzisiaj odmieniło i wstał o 8.30!! ale 2 pobudki w nocy były ale już bez takiego krzyku więc może będzie juz lepiej.
Małemu cos sie dzisiaj odmieniło i wstał o 8.30!! ale 2 pobudki w nocy były ale już bez takiego krzyku więc może będzie juz lepiej.
A ja dziś zabrałam się za sprzątanie generalne Wszystko zaczęło się od pokoju starszego- standardowo chciałam odkurzyć w poniedziałek...jak weszłam, to siadłam i prawie się poryczałam! No taki syf na kółkach, że szok! Rany! Czego on tam nie ma! Oczywiście wszystko się przyda! no więc rękawy zakasałam i do roboty! Przy okazji przemeblowałam trochę Dziewczyny...za biurkiem takie "koty", że strach się przyznać..)) Zmotywowało mnie to i teraz latam na odkurzaczu, szmatkach itp ))) Przynajmniej jeden pokój będzie wysprzątany na święta już ))
)))) Fredko....oj, gdyby było bliżej to z przyjemnością ))) Dobrze, że starszy jest w szkole i nie widzi ile rzeczy mu przekosiłam )))) Najlepsze z tego jest to, że on w ogóle nie wie co ma i nawet nie orientuje się, że mu czegoś zabrakło w skarbach )) Co jak co, ale żeby chomikować nawet papierki po cukierkach i torebki po paluszkach......
Dziewczynki a Moje dziecko Boi Się śniegu!!! Tzn chodzi niby po nim ale nie zabrdzo chce :/ Krzyczy płacze itd. Normalnie szok :/ mam nadzieje że się przyzwyczai do niego i polubi bo nie wyobrażam sobie tej zimy :/
ewusek1203
Madzieńka myślę że mu minie. Mój starszak ma taką naturę że wielu rzeczy się boi, ale po jakimś czasie sie oswaja i jest OK
reklama
naftanalek
Tak sie cieszyłam że jedna noc było u nas lepiej a tu znowu klapa od kilku dni znowu noce nieprzespane krzyk i nic nie pomaga ja juz nie mam sił i zasypiam przy jego łóżeczku. Nie chce spać z nami , nie chce ze mna i nie bedzie sam tez spał. Nie wiem co robić że moje dziecko nie lubi spac