ewusek1203
Fanka BB :)
A my w sobotę mieliśmy mszę roczkową. Oluś - jak na niego był wyjątkowo grzeczny. Poza tym że miałam problem żeby go utrzymać w ławce to było ok. Wrzucę potem jakieś zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja tez taka jestem. tesciowa tez wychowala 4 synow.. ja obcinam malej paznokcie.. miala jakies 3 mc,moze mniej, tesciowa wielkie oczy i mowi"ja tam wszystkim swoim chlopakom obgryzalam.." no comments..ja akurat potrafie byc dosc wredna i nie daje sobie niczego narzucac wiec akurat u mnie nikt nie probuje mi nic narzucic ani moja mama ani tesciowa, po prostu mowie ze ja tak nie zrobie to moje dziecko wychowuje je po swojemu, mam inne zdanie na dany tema i koniec i szczerze lata mi czy sie obraza czy nie heh moja tesciowa wychowala 5tkę dzieci i tez na poczatku cos tam mi gadala ze ona to robila tak wychowala tke i sa zdrowe a ja jej na to ale ja jeszcze z tym zaczekam lub ja jednak robie to w ten sposob bo tak wole i tyle koniec rozmowy grzecznie ale stanowczo. A mąż powinien wspierac ciebie a nie na slepo sluchac mamy, to wy wychowujecie dziecko najlepiej jak potraficie i to ze dziecko nie robi siusiu w 6mcu czy nawet jak ma rok to nie opoznia go w rozwoju. a co do butow ortopedycznym tez uwazam ze dziecko ktore nie ma problemu ze stópkami nie musi miec takiego obuwia tak mi przynajmniej mowil lekarz.