reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Samych kolorowych dni Mateuszku,my za dwa dni kończymy roczek,ale jesteśmy już po imprezie urodzinowej,która odbyła sie w niedziele.
Bylo 20 gości,balony,tort.Ogólnie super! Zdjęcia dodam niebawem.
Bylo 20 gości,balony,tort.Ogólnie super! Zdjęcia dodam niebawem.
Dorisko- wszystkiego co najlepsze dla Mateuszka!!!:
)))
Monia- ale się uśmiałam..ten pies wiedział co robi! Hehehehehehe
))) Na mnie też takie sąsiadki działają jak płachta na byka
)))) Po prostu z braku zajęć zajmują się życiem innych i wymyślają pierdoły
))
Monia- ale się uśmiałam..ten pies wiedział co robi! Hehehehehehe
enka75
mamuśka :)
o o i ja się dołączam do życzonek dla Mateuszka ;-) i dla Kacperka Kamilki :-)
no i DOODA buziaczki dla Nikodema :-)
ponieważ nie będzie mnie (urlopik:-) ) to składam życzenia wszystkim roczniaczkom
100 latek
no i DOODA buziaczki dla Nikodema :-)
ponieważ nie będzie mnie (urlopik:-) ) to składam życzenia wszystkim roczniaczkom

Ostatnia edycja:
Kamila1
Fanka BB :)
STO LATEK wszystkim roczniakom, troszkę spóźnione, ale ostatnio rzadko zaglądam niestety brak czasu: praca dom dwójka dzieci licząc męża to i 3 dzieci mam, zarobić się można a te dni coraz krótsze.
Kacperek dzisiaj kończy roczek no i impreza:-)
Kacperek dzisiaj kończy roczek no i impreza:-)
mam pytanie ..czym myjecie ząbki swoim maluszkom? bo ja tylko woda przegotowana bralam i samą szczoteczką ale teraz trafilam na cos takiego WELEDA NAGIETKOWY ZEL DO ZABKOW MLECZNYCH 50 ml (1202614716) - Aukcje internetowe Allegro http://allegro.pl/odol-med3-pasta-do-mlecznych-zabkow-1-6lat-50ml-i1240756090.htmli zastanawiam sie czy moze ktoras juz probowala musze kupic bo przeciez sama woda czystosci nie utrzymam a juz coraz wiecej rzeczy palaszuje
Ostatnia edycja:
reklama
ja właśnie byłam w aptece i nie było tej elmex ale babka dała mi nenedent bez fluoru z ksylitolem i żelem krzemowym, co prawda nie ma nic napisane od ilu jest przeznaczony ale podobno polecany rowniez dla malych dzieci i czesto biora je nawet dla mlodszych niz roczek no coz sprawdzimy dzisiaj jak Wiki zareaguje