reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
DOODA
wrześniowa mama :)
My już myjemy pastą ząbki, mamy aquafresh.
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
moje dziecie nie trawi mycia ząbków. Coś tam sam sobie szczotkępogryzie, ale żebym ja coś mu tam zrobilo nie ma takiej możliwości. A od urodzenia mu przemywaliśmy dziąsełka żeby się rpzyzwyczaił a tu d..pa. teraz nie i już.
ewusek1203
Mój Oluś tez nie bardzo pozwala. Też chcę kupić pastę bo pamiętam że z Adasiem też tak miąłm że nie chciał myć a jak zaczęliśmy używać pasty to chciał myść zębolki bez przerwy. Z resztą do tej pory lubi myć zęby. No i ja mam nadzieje że z Olkiem będzie tak samo.
My tez myjemy nenedetem ale ostatnio jak ugryzła mnie w palec s(silikonowa szczorteczka) to serio ale zastanawiałam się ile palaca mi jescze zostało. Tak się przestraszyłam i zniechęciłam że była przerwa ale znów trochę myjemy musze kupić normalną szczoteczkę
reklama
eli88
my całą rodziną używamy pomaranczowego elmexa.. młoda ma dla dzieci od 1-6latek (rewelacyjny ma smak! uwielbiam go) a my dla dorosłych.. ja teraz kupiłam sobie signal white now zeby przetestować i w ogóle to myśle o wybielaniu zębow..
Hani ząbki myje tylko tatuś.. nikomu innemu nie pozwala (a i to nie zawsze) a później sama siedzi i sobie gryzie szczoteczke.. a teraz ma taką fajną z jordana co sie fajnie trzyma za takie kółeczko
samo sobie wybrała
Hani ząbki myje tylko tatuś.. nikomu innemu nie pozwala (a i to nie zawsze) a później sama siedzi i sobie gryzie szczoteczke.. a teraz ma taką fajną z jordana co sie fajnie trzyma za takie kółeczko