reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam zimnym popołudniem ! :) Ja wreszcie szczęśliwa bo zrobiłam sobie usg, prywatnie bo prywatnie ale uspokoiłam swoje czarne myśli...Teraz jak już widziałam jak dzidziuś do mnie macha rączką to czuję się cudownie :)) chciałabym wkleić zdjęcie z usg ale niestety nic na nim nie widać...więc chyba nie będę tego tu umieszczać ;) za 3tygdnie sobie pójdę na kolejne usg to wtedy już napenwo będzie coś widać;))

co do alkoholu to jak narazie nic nie piję...no ale wydaje mi się, że jedna lampka czerwonego wina raz na jakiś czas nie zaszkodzi...;)

nie rozumiem swojej wagi, bo od ostatniej wizyty nie przytyłam ani grama...więc od początku ciąży przytyłam 0,5 kg...dokładnie tyle...a brzuszek się robi coraz większy...i biust powalająco wielki...myślałam że więcej przyytyłam;)

reklama
ja mam to samo, tyle ze przytylam 1kg a w pasie ponad 90 juz sporo, brzuch jak na 5 mc i rozmiar E cycuchow :-) a spodnie zjezdzaja z tylka

heh, ja przytyłam ok 1,5 kg , ale ogólnie nic nie widć, tylko dół brzuszka się uwypuklił...:-) nie moge się doczekać kiedy będzie większy, a co do ciuchów.. ogólnie mam sentyment do tunik, tak że u mnie z bluzkami nie będzie problemu;-) tylko te nieszczęsne spodnie ...:-)

Hmmm co do alkoholu to już prawie od roku nie piję procentów, w sumie to nie wiem dlaczego? może podświadomie przygotowywałam się na Maluszka, ale po prostu odrzucało (i nadal odrzuca) mnie od alkoholu...jakiegokolwiek:-p chociaż szczerze powiem, że nigdy za dużo nie piłam:-) no i nigdy też nie paliłam, więc tego problemu też nie mam:-D został tylko Narzeczonek, ale ostatnio coś przebąkiwał w sprawie papierosów, że może jak wróci z Turcji to będzie miał dla mnie niespodziankę, ale póki nie zobaczę to nie uwierzę:-p

Witam, dziewczyny napisze cos strasznego...zdarzyło się wczoraj, nie bijcie tylko...
w zeszły poniedzialek kolezanka dostała krawienie, pojechala do swojego lekarza okazalo się, ze dziecko tak sie wierci, dlatego ona krwawi...nie zbadano jej wg usg i wczoraj straciła swoje maleństwo...była w 7miesiacu...łożysko sie odkleiło i ledwo ja odratowali:(((...
i tak dzis mysle o niej...już drugi raz poroniła...

dziewczyny wg. którego schematu liczycie miesiące ciąży ?? :-) chodzi mi od którego do którego tyg. który miesiąc :)

Witam, dziewczyny napisze cos strasznego...zdarzyło się wczoraj, nie bijcie tylko...
w zeszły poniedzialek kolezanka dostała krawienie, pojechala do swojego lekarza okazalo się, ze dziecko tak sie wierci, dlatego ona krwawi...nie zbadano jej wg usg i wczoraj straciła swoje maleństwo...była w 7miesiacu...łożysko sie odkleiło i ledwo ja odratowali:(((...
i tak dzis mysle o niej...już drugi raz poroniła...

ja bym zabiła takiego lekarza... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy: to niedopuszczalne...

reklama
Do góry