Witam zimnym popołudniem ! Ja wreszcie szczęśliwa bo zrobiłam sobie usg, prywatnie bo prywatnie ale uspokoiłam swoje czarne myśli...Teraz jak już widziałam jak dzidziuś do mnie macha rączką to czuję się cudownie ) chciałabym wkleić zdjęcie z usg ale niestety nic na nim nie widać...więc chyba nie będę tego tu umieszczać za 3tygdnie sobie pójdę na kolejne usg to wtedy już napenwo będzie coś widać)
co do alkoholu to jak narazie nic nie piję...no ale wydaje mi się, że jedna lampka czerwonego wina raz na jakiś czas nie zaszkodzi...
nie rozumiem swojej wagi, bo od ostatniej wizyty nie przytyłam ani grama...więc od początku ciąży przytyłam 0,5 kg...dokładnie tyle...a brzuszek się robi coraz większy...i biust powalająco wielki...myślałam że więcej przyytyłam
co do alkoholu to jak narazie nic nie piję...no ale wydaje mi się, że jedna lampka czerwonego wina raz na jakiś czas nie zaszkodzi...
nie rozumiem swojej wagi, bo od ostatniej wizyty nie przytyłam ani grama...więc od początku ciąży przytyłam 0,5 kg...dokładnie tyle...a brzuszek się robi coraz większy...i biust powalająco wielki...myślałam że więcej przyytyłam