reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Elaine wejdz sobie na vod.onet.pl tam sa pierwsze 2 odcinki do obejzenia za darmo ja juz obejzalam i ten drugi :-D akurat w drugim kobitka jest w ciazy i rodzi no komiczne tam sceny :-D w kazdym prawie filmie po porodzie pokazuja juz takie wieksze dziecko a tu normalnie jakby na serio z niej wyjeli ;-) w jedynce rozwalil mnie tekst o zaplodnieniu chomika pol czlowiek pol chomik :-D i jak ten Adam spiewal goly z roza w d.... :-D no jeszcze placze jak sobie to przypomne :-D z reszta co chwile sie smialam z czegos .kocham tego aktora

no serial rewelka, tez się usmiałam jak nigdy, choć na początku nie podobał mi się, ale sie fest rozkręcili.
a ja kochane zdycham, przewiało mi zatoki chyba w piątek, kicham, psikam, łeb pęka a z nosa kapie dosłownie......obym dzieci nei zaraziła........
inhalator poszedł w ruch, cytrusy, czosnek i sinupret, oby szybko przeszło!

co do podawania rączki, to ansz Bartuś potrafi bez uczenia:) podszedł do niego koleżanki dziadziuś, wyciaga do niego rękę, a on chyc i podaje......byłam w szoku:) teraz każdy sie wita z Bartusiem, ma on tyle radosi z tego:)

Witam niedzielnie wieczorową porą ;-) Takie kolorowe forum to już mi się podoba :-) :-) :-) Zapraszam Mamuśki na serial Mała Moskwa o moim mieście :-) My dziś dzień wizytowy, prababcie, babcie, niedawno wróciliśmy Gabi po kąpieli , kaszce padła i śpi, a ja szykuje mojego mężowego do nowej pracy. Od jutra do października szkolenia... a ja "słomiana wdowa będę" ;-/

Witam wieczorowo.
Wcale nie mam czasu zaglądać. Dzisiejsze forum podoba mi się:-D. Chyba się przyzwyczaiłam.
Nagrałam sobie te filmy co polecacie. ALe kiedy ja je obejrzę?!!!

Ja znow mam dola :-( jestem po kolejnej wielkiej klotni z M i sie znow wyprowadzil dopiero co wyszedl. Chyba sobie spieprzylam z nim zycie :-( jedyne co dobre z tego zwiazku to Michalek i tak mi przykro ze mu taki los zgotowalam.:-(

Witam Dziewczyny :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĘTA KOBIETEK TYCH MAŁYCH I TYCH JUŻ WIĘKSZYCH:)))wiosny w serduszkach i za oknem i w ogóle wszystkiego naj naj:))
A serial usta usta zajefajny Polecam!!!

Ja znow mam dola :-( jestem po kolejnej wielkiej klotni z M i sie znow wyprowadzil dopiero co wyszedl. Chyba sobie spieprzylam z nim zycie :-( jedyne co dobre z tego zwiazku to Michalek i tak mi przykro ze mu taki los zgotowalam.:-(
Liiiviiia przykro mi :no:. Może tak musiało być?? Nie pisz że zmarnowałaś sobie życie..Ono dalej trwa i tylko od CIEBIE zależy jak ono dalej będzie wyglądać :tak:. Jesteś silną kobietką poradzisz sobie. Pomyśl jesteś młoda, ładna, ZDROWA, masz cudownego synka. To są powody dla których warto żyć. No i pamiętaj, po burzy zawsze wychodzi słońce...Trzymaj się.

Liiviia- przykro mi. Można by napisać..dogadacie się itp..ale z doświadczenia powiem Ci, że jeśli od początku się sypie a facet jest niedojrzały..to choćbyś stawała na głowie..to i tak nic z tego :(((( Przechodziłam przez coś takiego....:(((
Bądź silna dla maluszka- on wyczuwa emocje... no i zrób ten test kurcze....

Obejrzałam ten film usta-usta wczoraj była powtórka :) Świetny!

reklama
Do góry