reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam, faktycznie cisza tu. Tez myślałam że nie nadążę z nadrobieniem wszystkich tematów.
Co do @ to ja dostałam wczoraj pierwszy raz, bardzo obfity i bardzo bolesny, zdycham, a tak dobrze mi było bez @ :-(
Poza tym czeka nas przeprowadzka, znaleźliśmy całkiem przyjemny domek nareszcie, trochę boję się jak mała to zniesie, ale zobaczymy.
Pogoda u nas piękna, prawdziwa wiosna :-)

No i sto lat dla jubilatów!!!

Spadam coś zjesć :p

reklama
A u mnie temat z pracą się sam rozwiązał- bo zwolnienia grupowe. Więc nie ma powrotu ;-) Póki co jestem na L4 bo mam rehabilitację na kręgosłup i raczej jeszcze trochę na nim pobędę. Potem mam zaległy urlop- bo przerwałam go L 4 więc cóż.... Dostałam fajną propozycję pracy również w bankowości- to niestety moja branża :crazy: , ale gdybym sama odeszła ze starej pracy nie dostałabym odprawy, więc gra nie warta świeczki- w moim przypadku. Kiedy już skończę L4 i urlopy pewnie dadzą mi wypowiedzenie, bo zlikwidowali mój oddział- ale co tam mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia więc spoko wodza. Poza tym Niunką zaopiekuje się moja Mama więc najlepsza opieka pod słońcem. A propo pracy to mój mężowy 8 rozpoczyna nową pracę, na stanowisku kierowniczym i będziemy same bo 3 miesiące szkolenia:szok::szok::szok:

Dziś też byłyśmy z Gabi na usg główki, lekarka zdziwiona, że w ogóle kazali nam je robić, przypomnę główka większa od klatki piersiowej o 1 cm . Dzięki Bogu wszystko oki, jakaś mała kropeczka wyszła na usg, ale to fizjologiczne, ale w przyszłym tygodniu pójdę jeszcze z tym do neurologa dziecięcego- będę spokojniej spała.

Hmm.. bankowość to też moja branża, niestety więc wiem co masz na myśli :-)

A ja dzis znow siedzialam z Michalkiem i synkiem kolezanki :-) nawet dobrze mi to idzie :-D hehe. Ale mnie dzis zadziwilo nie sadzilam ze 7 msc dziecko umie juz robic czesc :eek: no cudnie to robi ten maluch mowi sie do niego "czesc Piotrus" a on od razu wyciaga taka plaska dlon do powitania :-D myslalam ze takie dzieci jeszcze nie kumaja a tu prosze . Teraz ucze Michala :-D

Hmm.. bankowość to też moja branża, niestety więc wiem co masz na myśli :-)

Do czasów słynnego kryzysu w mojej pracy była prawdziwa idylla- naprawdę się w niej realizowałam, ale przyszedł dzień krachu i było tylko gorzej i gorzej ...i tak jestem szczęściara, bo trafiłam na okres 2 lat- gorączki kredytowej, gdzie kredyty brali wszyscy bez opamiętania :-p A u nas system prowizyjny :cool2: ale cóż nowa rzeczywistość nastała... Ja taka zakochana w bankowości, byłam, że nawet podyplomówkę skończyłam...jakby nie było czegoś innego:baffled::sorry2:

Dobry wieczór Mamusie :) Czy ja mogę się do was dołączyć ? jestem mamusią Igorka urodzonego 15 września / 3350gr i 56 cm /. Czytałam Was jak byłam jeszcze w ciązy ale jakoś sie nie odważyłam :-)

reklama
Witam.

Bylysmy wczoraj z mala na wizycie u kardiologa i jest do kitu.Bo okazalo sie ze przetrwaly przewod (PDA) dalej jest nie zarosniety na do datek pojawila sie mala niedomykalnosc zastwki trojdzielnej. I okazalo sie ze nie mamy po co dlozej czekac i mala jest zakwalfikowana do operacji ktora ma byc w Wa-wie.W srode dowiem sie dokladnie terminu operacji...tak okropnie sie boje...

Do góry