reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Z @ narazie cisza nadal ... No ja sie domyslam ze was ciekawosc zzera ;-) ale mnie jakos nie ciagle czekam i wygladam @ jeszcze poczekam do nastepnego tyg.

Wczoraj mialam probe z 2 dzieci ;-) kolezanka zostawila mi 7 msc synka + moj Michas i mieszanka wybuchowa :-D jeszcze pozniej mi dolozyli bratanice :-D i siedzialam z 3 tyleze ona juz starsza ;-) ale byl hardcore :-D dobrze ze mam 2 rece to 2 wozki wozilam i sie takie 4 ślipka na mnie gapily :-D jeszzce do tego obaj chorzy na to samo :sorry2: ale dalam rade !!!

Choroba nas nadal nie opuszcza ... za to cos Michalowi sie przestawilo i nie daje sie do nosa dotknac :sorry2: nie wiem jak mu teraz sciagnac i cos zapuscic :sorry2:

reklama
Livia no wchodzę i co czytam??? to mnie też zżera ciekawość
u mnie czasu nadal brak \
podczytuiję ale pisać cieżko bo zwkle ktoś na kolanach się czai.
no nic idę poczytać inne wąteczki

Z @ narazie cisza nadal ... No ja sie domyslam ze was ciekawosc zzera ;-) ale mnie jakos nie ciagle czekam i wygladam @ jeszcze poczekam do nastepnego tyg.

Ja @ dostałam dzisiaj ufffff...:-)od 12 stycznia!!!
Nie martw się Liiviia to na pewno jakieś zawirowanie hormonalne:tak:.

hmmm dzień dobry dziewczynki :tak:. kurcze u mnie dziś śnieg pada :growl:. no i tez jestem ciekawa co tam u Ciebie Liiiviiia?? Ja jeszcze nie dostałam @, co prawda było lekkie plamienie 19 stycznia ale od tamtego czasu cisza :oo2:. no ale karmię piersią to chyba dlatego.

Hej Hej coś marnota na tym Naszym forum mało nas oj mało ;-) A my po wizycie u neurologa- wszystko super hiper:-) Zdziwiona, że w ogóle do niej trafiłyśmy- ale co tam lepiej pójść dla świętego spokoju.

Poza tym powrót zimy sypnęło śniegiem, że ho ho......Kiedy ta wiosna w końcu przyjdzie........

Witam witam.Nie bylo mnie dwa dni,obawialam sie ze nie znajde czasu zeby wszystko nadrobic,a tu niespodzianka.Cisza,10min i przeczytalam wszystko.Cos ta nowa forma forum nie sluzy konwersacja...

zaległe życzonka dla jubilatków:) u nas dziś 6 miesiecy.....dopiero co byłysmy kochane na porodówkach......

poza tym u nas ok, zimno tylko tak, ze z domu sie wychylać nosa nie chce!

reklama
Sto lat Sto lat dla Bartusia :tak::tak::tak:

Załączniki

• zigzagszpryc cop&#12.jpg
    zigzagszpryc cop&#12.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 20
Do góry