margaret333
Fanka BB :)
Witam
Dzisiaj byłam zrobić badania krew/mocz, liczyłam na to że nie będę musiała nic płacić ale niestety okazało się że skierowanie od prywatnego ginekologa nie upoważnia do bezpłatnych badań. Całość wyniosłaby aż 80 zł ale nie zrobiłam grupy krwi bo to badanie kosztuje aż 30 zł a moze okaze się że jednak nie będę musiała go robić bo grupę krwi mam wpisaną w książeczkę zdrowia dziecka. Zapłaciłam więc 50 zł.
Mdłości męczą mnie po całych dniach, jakoś da się znieść ale jak wypiłam tą herbatkę roiboos to myślałam że fiknę tak mnie zemdliło fuuuuj
Kupiłam 2 pary spodni ciazowych ale na razie mieszczę się w starych chociaż mam wrazenie ze sporo przytyłam.
Dziewczynki a jak u was samopoczucie - nie męczą was humorki? Mi jakoś ciągle smutno i wszystko mnie drażni :-( nawet pisać mi się nie chce, zaczyna się trzeci miesiąc a w poprzedniej ciązy właśnie trzeci miesiąc i dziewiąty przechodziłam najciężej, trzeci ze względu na rozdrażnienie a dziewiąty bo nie mogłam sie już ruszać
Witajcie
Indygo rozumiem Cie doskonale , bo u mnie tez z tym nastrojem bardzo kiepsko, tyle czekalam na dzidzie i zamiast tryskac radością to wciąż jestem bez uśmiechu i w ogóle nie mogę tego zrozumieć czemu mi tak smutno Mam nadzieję ze dalej bedzie tylko lepiej
Pozdrawiam!!!