O
onka
Gość
Dziewczyny ale z tą PEPSI to prawda jak nic!
Mmnie męczyły mdłości długo ze 2 tygodnie, ale uparłam się że przecież pepsi szkodzi nie tylko mi ale i dzidzi itd
Ale jak kiedyś wypiłam dosłownie 3 łyki a tu mdłości w kąt, raz drugi trzeci to samo, aż teraz bez szklanki dziennie nie mogę funkcjonować, bo inaczej mdli jak cholera!
To bardzo się cieszę że dzidzią wszystko gra!!!!!!!!!!
Dowiedz się możew Twojej okolicy są też takie ośrodki przyjmujące na NFZ na który nie trzeba długo czekać, a rozumiem Ciebie jak boli wydanie 80 czy 10 złotych na wizyte, jak się ich za bardzo nie ma (jedziemy na tym samym wózku) za te pieniądze ile dzidzi już można rzeczy kupić....
Mmnie męczyły mdłości długo ze 2 tygodnie, ale uparłam się że przecież pepsi szkodzi nie tylko mi ale i dzidzi itd
Ale jak kiedyś wypiłam dosłownie 3 łyki a tu mdłości w kąt, raz drugi trzeci to samo, aż teraz bez szklanki dziennie nie mogę funkcjonować, bo inaczej mdli jak cholera!
ja własnie wróciłam z usg, narazie wszystko gra i buczy! plamic i tak bede bo mi sie krwiak do końca nie wyczyscił... dzidzia ma 3 cm kamień z serca!
To bardzo się cieszę że dzidzią wszystko gra!!!!!!!!!!
Niestety tak u nas jest, ja np chodze do babki która ma podpisane z NFZ i na każdej wizycie mam USG i max czekam 2 tygodnie na swój termin. I na dodatek ta pani gin przyjmuje również prywatnie w tym samym gabinecie, jest super, wszystko nowowybudowane, czysto i obsługa barzo miła.Hej dziewczyny !
Muszę się z wami podzielić czymś, co mnie dręczy od rana i to cholernie. Już nawet nie wytrzymałam i cały wieczór siedzę i płaczę...Otóż...Chodzę do ginekologa w przychodni, dostałam skierowanie na USG ciąży...które jak to pani doktor podkreślała muszę zrobić w 13tygodniu ciąży...no i poszłam do rejestracji, gdzie powiedziano mi że pierwszy wolny termin to połowa kwietnia !! czy to nie jest żałosne? żeby zobaczyć czy z moją dzidzią wszystko jest okej muszę czekać do kwietnia, no chyba że pójdę prywatnie...na co za bardzo nie mam kasy bo jestem tylko biedną studentką...Poprostu siedzę i płaczę...Jak tak może działać nasz system zdrowia? Co to jest za traktowanie kobiet w ciąży..? Mam na pierwsze usg czekać do połowy kwietnia? Oczywiście pójdę prywatnie...w przyszłym tyogdniu się za to zabiorę..ale musiałam się wygadać...poprostu tak jestem wściekła, że słów mi brakuje...
.........
Dowiedz się możew Twojej okolicy są też takie ośrodki przyjmujące na NFZ na który nie trzeba długo czekać, a rozumiem Ciebie jak boli wydanie 80 czy 10 złotych na wizyte, jak się ich za bardzo nie ma (jedziemy na tym samym wózku) za te pieniądze ile dzidzi już można rzeczy kupić....