Witam kochane w słoneczny poranek, u mnie nocka znów nie bardzo.... nie wiem jak zaradzić mojej córci, w nocy chce TYLKO mamę!!nie uśnie jak ją nie posmyram, nie wiem czemu sie budzi, może głodna......ale ja dzieki temu totalnie niewyspana, bo potem zasnąć znów problem..
co do usg to i ja sie strasznie boję, mam dopiero w piątek następny, ale cały czas myślę, czy aby będzie w porządku, a co do Twojej wypowiedzi Inka to myslę podobnie, chyba nie chciałabym wiedzieć....pewnie lekarz i tam zbada NT, sprawdzi czy wszystko na miejscu i jak wyniki będą niepewne, to chyba się zapłaczę........ moja "koleżanka" (kobitka 50lat) powiedziała mi wczoraj :jesteś młoda, silna, musisz wierzyć, ze dzidziuś jest zdrowy, nic sobie nie wynajduj i sie nie doszukuj! może i tak było lepiej kiedyś....
Reniferku to cudowna wiadomość, super super super!!
Anneczkaa niestety takie jest to nasze życie i NFZ!mnie tez to boli, ale co zrobić!
ja też chodzę prywatnie, usg 80zł, wizyta bez usg 70, za badania nie płacę bo będę robiła na NFZ, do tego leki jakieś witaminki......niestety, takie życie, co zrobić, wolę iść prywatnie, bo państwowo kolejki i nie wszyscy lekarze są ok.Pierwszą ciażę też byłam akurat na studiach, mąż pracował, ale na wizyty dostawałam od mamy albo babci, bo wiedziały jaka to kasa, inaczej musiałabym na NFZ.
Lecę coś zjeść, zanim mnie dopadna zachcianku albo nudności.....no i muszę małej coś na śniadanko wymyśleć....ona taki mały niejadek, wiec nienawidzę robić jej śnaidań....
miłego i spokojnego dnia!!
a i jeszcze jedno, wczoraj bodajże od proszku do prania dostałam uczulenia rąk, jak mogę sobie kochane pomóc, bo strasznie mnie swędzą!!!mogę czymś posmarować, jakiś fenistil??