Karolina Tinetina
Fanka BB :)
ja w Grudziadzu za wizyte lekarska na której mam usg, badanie ginek., pomiar wagi, cisnienia, badanie piersi - płace 80zł...za kazdym razem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pojutrze odbieram wyniki wiec trzymajcie kciuki...odliczam juz godziny, potem we wt mam usg genetyczne ale tu spokoj wierze ze bedzie ok...KarolaKazda ciaza jest inna a Ty mowisz ze zaczynasz 11 tydzien, u mnie leci 13 a inna poczuje w 15 )Cierpliwosci
witam was dziewczynki po parodniowej przerwie. zazdroszcze wam tych ruchów ja od czwartku zacznę 11tydzień i nic jeszcze nie poczułam:----( ale mam nadzieję że już nie długo ten cudowny dzień w końcu nadejdzie. jutro idę troszkę idę się odprężyć pierw do kosmetyczki i do fryzjera muszę trochę odreagować od tego codziennego życia. 5 marca idę na usg genetyczne mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak zwykle się już zamartwiam może nie potrzebie:-):-)
witam serdecznie kochane przyszle mamusie,nie wiem nawet czy pisze w dobrym miejscu!!hehe(mam nadzieje)czytam Wasze posty i jestem wzruszona,sa takie cieple....hm super ja mam termin na 26 wrzesnia i...coz piersi straaasznie bola no i jakos tak ciezko w dole brzucha!!normalka mysle pozdrawiam dziewczyny:-)
ja własnie wróciłam z usg, narazie wszystko gra i buczy! plamic i tak bede bo mi sie krwiak do końca nie wyczyscił... dzidzia ma 3 cm kamień z serca!
RENIFER..a ty jesteś ze Smykolandii??
Przepraszam, że tak pytam, ale widze suwaczek znajomy