witam was dziewczynki po parodniowej przerwie. zazdroszcze wam tych ruchów ja od czwartku zacznę 11tydzień i nic jeszcze nie poczułam:-No ja to tez wlasnie zaobserwowalam jakies pare dni ale myslalam ze to jeszcze za wczesnie :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam was dziewczynki po parodniowej przerwie. zazdroszcze wam tych ruchów ja od czwartku zacznę 11tydzień i nic jeszcze nie poczułam:-No ja to tez wlasnie zaobserwowalam jakies pare dni ale myslalam ze to jeszcze za wczesnie :-)
kroptusia trzymamy mocno kciuki jak już będziesz miała wyniki to daj znać bo się martwimy razem z tobą. właśnie zaczynam 11tydzień i czuje się wieczorami jak mała beczułkaJa pojutrze odbieram wyniki wiec trzymajcie kciuki...odliczam juz godziny, potem we wt mam usg genetyczne ale tu spokoj wierze ze bedzie ok...KarolaKazda ciaza jest inna a Ty mowisz ze zaczynasz 11 tydzien, u mnie leci 13 a inna poczuje w 15)Cierpliwosci