reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

To może lepiej nie czekaj????
Jeśli możesz pojecha to nie ignoruj tego...trzymam kciuki bo znam ten ból
A swoja droga mnie też coraz częściej bola plecy i kolana. No ale nasze pociechy rosna w siłę więc nie powinno mnie to dziwic:tak::tak:

reklama
Rety ... a mi waga nadal ani drgnie :-( odstawilam slodycze kolacje jem przed 18 wszystkiego mniej i nie moge schudnac :hmm: do tego vibro action .... cos mi sie z hormonami popieprzylo czy co :confused: brzuchol nadal gigantyczny i ogolnie czuje sie cala taka tluszczem obrosnieta :-( chyba sobie zakupie ten aqua slim albo slim coffe moze wtedy chociaz psychicznie bede "chudnac" :wściekła/y:

liiiviiia - mam to samo :baffled: a tak mi wszyscy powtarzali że jak będę karmić to waga szybko spadnie a tu d...pa. Zrobiłam sobie badania i okazało się że mam hormony totalnie rozwalone i niedoczynność tarczycy typu Haschimoto:wściekła/y:. Zaczęłam brać Euthyrox i nadal nic. Od 2 tygodni nie karmie i 2 kg mniej :-D Jak tendencja się utrzyma to za miesiąc wrócę do formy :sorry2:

Rety ... a mi waga nadal ani drgnie :-( odstawilam slodycze kolacje jem przed 18 wszystkiego mniej i nie moge schudnac :hmm: do tego vibro action .... cos mi sie z hormonami popieprzylo czy co :confused: brzuchol nadal gigantyczny i ogolnie czuje sie cala taka tluszczem obrosnieta :-( chyba sobie zakupie ten aqua slim albo slim coffe moze wtedy chociaz psychicznie bede "chudnac" :wściekła/y:

Livia - Mam tak samo...:wściekła/y: Moja kuzynka urodziła 2 tygodnie po mnie i teraz wygląda jak szczapa, a ja od kilku tygodni widzę tą samą wagę... :-(

I u mnie też podobnie. Co prawda wagę sprzed ciąży juz praktycznie mam ale nic poza tym nie spadam.
I tez zawsze myślałam że karmienie piersią odchudza...taaaaa tere fere kuku ylko dlaczego nie mnie!!!!!

Witam! Po prawie 4-miesiecznej przerwie,z powodu braku komp.Moze mnie jeszcze pamietacie :).Nikosia urodzilam 23.09 przez CC (niestety),bo maly nie chcial wyjsc inaczej.Synus chowa sie zdrowo,ma prawie 7kg,karmie piersia,ostatnio daje mamie popalic,z powodu wyzynania zabkow.Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe mamunie i caluje dzieciaczki.
ps.postow to chyba nie nadrobie :)
A wage ponad 25kg.ktore przytylam stracilam w 2,5 mies :)

mi zostało niecałe 5 kilo, więc spadło 15-szkoda tylko, ze ja ważyłam przed ciążą te 4 mniej to wygladałam uważam super, a teraz niby 4 kilo, ale cyce mega donice, brzuch wywalony jak 5 meisiac, czase jak 4:) wiec i tak jak dla mnie beznadzieja, ale pocieszam sie, ze 9 mies tyłam, wiec jeszcze ciut poczekam, po córce figura wróciła po ok 2 latach, a na wadze dostałam po niej 10 plus, wiec tu tylko 4 :) wiec git:)
ja już wymasowana, wypalona maścią końską i powoli zaczynam chodzić, przy karmieniu niewiele mogę-normalka, wiec elżę dalej-choć siedzenie najlepszą daje mi ulgę.

Lecę zaraz dołaczyć do dzieciaków i przyjać pozycję leżącą:)

No to ja się pochwalę. Moja dzidzia wysysa ze mnie cały tłuszczyk :-D Na chwile obecną mam już o 3 kg mniej niż przed ciążą i cały czas spada...:tak:

reklama
U mnie też waga szybko spadła 25 kg nabyte w ciąży straciły się w 2 miesiące. Teraz spodnie przedciążowe luźne- jedynie trochę brzuch do ćwiczeń. Nie karmiłam piersią, a chudnięcie zawdzięczam wielogodzinnym spacerom, które obie bardzo lubimy, a teraz przy tych mrozach nici ze spacerków:-(

Do góry