reklama
Dajcie spokoj ja waze tyle co na koncu ciazy w szpitalu schudlam 13 kg a wrocilam do domu i wszystko nadrobilam :-( zamowilam jakies tabletki rozbijajace tluszcz moze to cos pomoze
A dzis w ramach cwiczen wyszorowalam dywan ;-) czasem mnie tak naleci na porzadne sprzatansko
A dzis w ramach cwiczen wyszorowalam dywan ;-) czasem mnie tak naleci na porzadne sprzatansko
Uzywacie dla dzieciaczkow kubeczkow albo miseczek z melaminy ?? bo ja wlasnie taki mam z canpola a sie naczytalam ze to rakotworcze i niebezpiecznie z tego jesc bo cos tam przenika i ze sanepid wycofuje to ze sklepow niby canpol uspokaja ze te akurat sa bezpieczne ale jakos mnie ta wczesniejsza informacja zrazila
rezeda
Fanka BB :)
Ja mam miseczkę z Canpola dla Małej.
Indygo
Miseczkę kupię jak będę podawała zupki własnego wyrobu na razie karmię ze słoiczka.Gdyby wystarczyło tylko spacerować z wózkiem to byłabym jak kijek bo na spacery chodzimy często i duzo ale niestety to zbyt lajcikowa wersja spalania tłuszczu jak dla mnie, chyba musiałabym galopowac z wózkiem żeby zacząć spalać tłuszcz
henrietta5
Miseczkę kupię jak będę podawała zupki własnego wyrobu na razie karmię ze słoiczka.Gdyby wystarczyło tylko spacerować z wózkiem to byłabym jak kijek bo na spacery chodzimy często i duzo ale niestety to zbyt lajcikowa wersja spalania tłuszczu jak dla mnie, chyba musiałabym galopowac z wózkiem żeby zacząć spalać tłuszcz
właśnie wyobraziłam nas sobie jak galopujemy po alejkach z wózkami i zakupami do tego, a będzie coraz gorzej z tym odchudzaniem , bo maluchy piją coraz mniej mleczka - byle do wiosny potem odchudza sie jakoś łatwiej niz przez zimę
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Ja po pierwszej ciąży tak biegałam po parku z wózkiem celem powrotu do dawnej wagi. Ale do swojej wróciłam dopiero jak przesałam karmić. A potem tak się rozpędziałm z odchudzaniem , że wazyłam ok 48 kg (przy 163 cm). Ale potem się wszystko unormowało. Teraz do wagi sprzed ciąży wróciłam odrazu. Tylko brzusio do ćwiczeń. Ale mam straaaasznego lenia i nie chce mi się.
U mnie waga już-dopiero (!!!???) przedciążowa. Spokojnie Kobietki! Do wiosny nadrobimy brzuszki...;-) I tak mamy fajnie, bo mamy czas dojść do siebie przez zimę. Na wiosnę zobaczycie jakie będziemy wszystkie piękne! Kwitnące mamy!
reklama
Indygo
ale ile bardziej ta nadwaga przeszkadza - nie da się jej już ukryć pod workowym swetrem i kurtką:-(właśnie wyobraziłam nas sobie jak galopujemy po alejkach z wózkami i zakupami do tego, a będzie coraz gorzej z tym odchudzaniem , bo maluchy piją coraz mniej mleczka - byle do wiosny potem odchudza sie jakoś łatwiej niz przez zimę