reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

a ja sie ciezylam ja w ciazy nabralam wiecej cialka bo szczupa jestem ale zaraz mi wszystko zeszlo teraz bym chciala przytyć 6 kg i bede zadowolona tylko jak tu przytyc jak piersia karmie :sorry2:... ale staram sie jak moge :happy2:

reklama
Dajcie spokoj ja waze tyle co na koncu ciazy w szpitalu schudlam 13 kg a wrocilam do domu i wszystko nadrobilam :-( zamowilam jakies tabletki rozbijajace tluszcz moze to cos pomoze
A dzis w ramach cwiczen wyszorowalam dywan ;-) czasem mnie tak naleci na porzadne sprzatansko

Uzywacie dla dzieciaczkow kubeczkow albo miseczek z melaminy ?? bo ja wlasnie taki mam z canpola a sie naczytalam ze to rakotworcze i niebezpiecznie z tego jesc bo cos tam przenika i ze sanepid wycofuje to ze sklepow :shocked2: niby canpol uspokaja ze te akurat sa bezpieczne ale jakos mnie ta wczesniejsza informacja zrazila

Miseczkę kupię jak będę podawała zupki własnego wyrobu na razie karmię ze słoiczka.Gdyby wystarczyło tylko spacerować z wózkiem to byłabym jak kijek bo na spacery chodzimy często i duzo ale niestety to zbyt lajcikowa wersja spalania tłuszczu jak dla mnie, chyba musiałabym galopowac z wózkiem żeby zacząć spalać tłuszcz

Miseczkę kupię jak będę podawała zupki własnego wyrobu na razie karmię ze słoiczka.Gdyby wystarczyło tylko spacerować z wózkiem to byłabym jak kijek bo na spacery chodzimy często i duzo ale niestety to zbyt lajcikowa wersja spalania tłuszczu jak dla mnie, chyba musiałabym galopowac z wózkiem żeby zacząć spalać tłuszcz

właśnie wyobraziłam nas sobie jak galopujemy po alejkach z wózkami i zakupami do tego:-D, a będzie coraz gorzej z tym odchudzaniem , bo maluchy piją coraz mniej mleczka - byle do wiosny potem odchudza sie jakoś łatwiej niz przez zimę

Ja po pierwszej ciąży tak biegałam po parku z wózkiem celem powrotu do dawnej wagi. Ale do swojej wróciłam dopiero jak przesałam karmić. A potem tak się rozpędziałm z odchudzaniem , że wazyłam ok 48 kg (przy 163 cm). Ale potem się wszystko unormowało. Teraz do wagi sprzed ciąży wróciłam odrazu. Tylko brzusio do ćwiczeń. Ale mam straaaasznego lenia i nie chce mi się.

U mnie waga już-dopiero (!!!???) przedciążowa. Spokojnie Kobietki!:tak: Do wiosny nadrobimy brzuszki...;-):-D I tak mamy fajnie, bo mamy czas dojść do siebie przez zimę:-D. Na wiosnę zobaczycie jakie będziemy wszystkie piękne!:-D:-D:-D Kwitnące mamy!

reklama
właśnie wyobraziłam nas sobie jak galopujemy po alejkach z wózkami i zakupami do tego:-D, a będzie coraz gorzej z tym odchudzaniem , bo maluchy piją coraz mniej mleczka - byle do wiosny potem odchudza sie jakoś łatwiej niz przez zimę
ale ile bardziej ta nadwaga przeszkadza - nie da się jej już ukryć pod workowym swetrem i kurtką:-(

Do góry