reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Hej Ho!!
Wrocilam :))
Jestem juz znowu w Szkocji. Pobyt w Polsce rewelacyjny chociaz przyznam że nie odpoczełam w ogóle. Myślałam że będzie różowo i spokojnie z tymczasem wiecznie było coś do załatwienia i zrobienia więc odpoczytwam teraz w szkocji he he he
a dodatkowo siadły nam obydwa laptopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz mamy pozyczonego i mam nadzieję że szybko uda sie naprawi chociaż jeden.
Steskniłam sie normalnie za Wami!!!!
Zawsze tak jest jak sie jedzie na urlop ha ha do PL :-D:-D:-D

Witajcie kochane
Nie wiem czy powinnam pisac to na tym wątku ale najwyżej się go przeklei. Moja koleżanka urodziła też we wrześniu córeczkę, która jak się okazało jest chora na mukowiscydozę. Fundacja dzieciom "Zdążyć z pomocą" udostępniła im swoje konto aby mogli zbierać 1% podatku. Pieniądze potrzebne są na rehabilitację. Pomyślałam że nasze forum to dobry sposób na rozpowszechnienie tej akcji. Bardzo chciałabym im pomóc. Same zobaczcie jaka ta malutka jest fajniutka

Załączam oryginalny Apel rodziców. Pytanie do naszego moderatora, może udałoby się wkleić to gdzieś na ogólne forum

Załączniki

• Apel o Pomoc Kaja Maria Czajkowska.jpg
    Apel o Pomoc Kaja Maria Czajkowska.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 46
A JA CHCIALAM ZGLOSIC, ZE NA PRAWDE MOIM ZDANIEM POWINNYMY MIEC OSOBNY WATEK CO DO KARMIENIA MALENSTW...
wkrada sie on na rozowj maluszkow na butelkowe i troche na laktacje...
co wy na to?

jestem załamana, córka wylała mi wiadro wody na dywan wełniany.....(dałam za niego ponad 1000zł), wyć mi sie chce, już sie ciut pofałdował.....nie wiem co teraz.....

myha córcia twojej koleżanki śłiczna i mam nadzieję, że medycyna naprawdę znajdzie lekarstwo na tą chorobę, a teraz już wiem na jaką fundację przekażę 1% i podpowiem to wszystkim znajomym, którym będę rozliczać pit.
szyszunka nie mam pojęcia co trzeba zrobić z takim dywanem, poszperaj w radach na internecie, może jak wyschnie to fałdki się wyrównają

reklama
jestem załamana, córka wylała mi wiadro wody na dywan wełniany.....(dałam za niego ponad 1000zł), wyć mi sie chce, już sie ciut pofałdował.....nie wiem co teraz.....
O dzizes... dlatego przy takich maluchach nie ma co fisiowac z drogimi rzeczami :sorry2:
Ja pamietam jak Nati sie urodzila mialam szklany stol... jak zaczela sie ruszac to ja tylko o tym stole myslalam,zeby sie nie stlukl,bo nieszczescie bedzie czy co.. a juz zwlaszcza wtedy jak Nati wchodzila pod stol (jakies 6-9mc miala) i go dwoma lapkami do gory niczym supermenka podnosila... serce mi stanelo :sorry2:

A JA CHCIALAM ZGLOSIC, ZE NA PRAWDE MOIM ZDANIEM POWINNYMY MIEC OSOBNY WATEK CO DO KARMIENIA MALENSTW...
wkrada sie on na rozowj maluszkow na butelkowe i troche na laktacje...
co wy na to?
Na rozwoj maluszkow to naprawde niepoptrzebnie,ale wg mnie ;-) jak narazie dobrze,ze sa dwa watki, laktacja i karmienie butelka, poniewaz przeciez inaczej sie wprowadza i karmi dzieciaczki karmione piersia czy butelka. A pozniej sie to wyrownuje dopiero... Wiec jak narazie mysle,ze zmiana nie potrzebna,ale pozniej juz bedzie... :tak: chociaz..sama nie wiem;-)

Do góry