reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam dziewczyny! Straaaasznie dawno mnie tu nie było. Chyba dlatego, że chcę się nacieszyć moimi chłopaczkami zanim będę musiała wrócić do pracy. Została mi jeszcze 9 tygodni :-:)-:)-(
Oluś jest słodkim uśmiechniętym bobasem. Adaś go ciągle chce całować i najgorsze, że właśnie ma katar i mam niezłą jazdę z próbami odgonienia go od maluszka :-) Co do cesarki to się nie wypowiem bo nie miałam :-);-) i w ogóle to miałam taki połóg, że wszystkim takiego życzę.
Pozdrawiam wszystkie.

reklama
liiiviiia jesli masz meza to na meza ubezoieczenie mozesz chyba isc...albo dowiedz sie co masz zrobic zebys mogla korzystac z lekarza.za free...
a jak z dzieckiem chodzisz do lekarza?
musi byc jakis sposob...

liiiviiia jesli masz meza to na meza ubezoieczenie mozesz chyba isc...albo dowiedz sie co masz zrobic zebys mogla korzystac z lekarza.za free...
a jak z dzieckiem chodzisz do lekarza?
musi byc jakis sposob...

U meza mnie nie chca ubezpieczyc poki jestem na macierzynskim bo twierdza ze na razie powinnam miec oddzielne ubezpieczenie a ze maja balagan w papierach to juz im wisi. Za miesiac mi sie konczy macierzynski i wtedy mnie dopiero do niego dopisza .Z malym naszczescie na razie nigdzie nie musialam jezdzic do grudnia mielismy ubezpieczenie bo mialam jeszcze zatrudnienie a teraz nie wiem co dalej u nas w przychodni naszczescie nie wymagaja okazania ubezpieczenia tylko przy pierwszym razie pokazywalam takze teraz sie modle zeby sie nic z malym nie dzialo zeby nigdzie nie trzeba bylo jechac
a teraz zus mi powienien wydac takie zaswiadczenie bo na macierzynskim nalezy mi sie jak psu buda ale ze nie doszly z pracy im moje papiery to nie maja dowodow ze powinnam miec jeszcze macierzynski a wiec moge w tej chwili tylko prywatnie sie leczyc. Takie rzeczy to tylko w Polsce ...

Ostatnia edycja:
Livia byłam w realu specjalnie po ten proszek i faktycznie jest ale tylko do białego :tak:kupiłam ale do koloru też koniecznie muszę kupić jak będę w okolicy baby fantu to zajrzę, dzięki :wink:
Blizna mnie nie boli ale nie lubię dotykać tego miejsca jest jak martwe coś jakby ząb po znieczuleniu.

Poszukuje takiej jednej rzeczy dla dziecka moze wqiecie jak to sie nazywa;-) wklada sie w to dziecko ma miedzy nozkami takie cos jak w chodziku i zapiete jest dookola pasa i za takie liny sie gdzies do sufity mocuje i dziecko sobie w tym skacze tak sie nozkami od podlogi odbija jakby na trampolinie skakalo ;-) widzialam to w takim programie o trojaczkach a one tak fajnie skakaly jak tygryski :-D

reklama
Hej Ho!!
Wrocilam :))
Jestem juz znowu w Szkocji. Pobyt w Polsce rewelacyjny chociaz przyznam że nie odpoczełam w ogóle. Myślałam że będzie różowo i spokojnie z tymczasem wiecznie było coś do załatwienia i zrobienia więc odpoczytwam teraz w szkocji he he he
a dodatkowo siadły nam obydwa laptopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz mamy pozyczonego i mam nadzieję że szybko uda sie naprawi chociaż jeden.
Steskniłam sie normalnie za Wami!!!!

Do góry