reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Indygo- ten proszek jest również do nabycia na allegro...jeśli lubisz zakupy internetowe.... ;-)
Napisałaś, że pięknie pachnie.Ja używam Lovelli- ale może i ja bym się skusiła na niego.....:confused::sorry2:

reklama
A powiedzcie mi czy mialyscie doswiadczenia z gryzaczkiem takim jak smoczek ?? Tzn taki co sie wklada jak smoczek ale zamiast tego do ssania ma takie dziaselko do gryzienia ??
Bo zastanawiam sie czy takiego nie kupic ale chcialabym sie dowiedziec od sprawdzonych czy wogole warto
Tez sie zastanawialam nad tym.

A powiedzcie mi czy mialyscie doswiadczenia z gryzaczkiem takim jak smoczek ?? Tzn taki co sie wklada jak smoczek ale zamiast tego do ssania ma takie dziaselko do gryzienia ??
Bo zastanawiam sie czy takiego nie kupic ale chcialabym sie dowiedziec od sprawdzonych czy wogole warto

Nie wiem czy myślimy o tym samym ale my mamy taki z Tommee Tippee i małemu bardzo podpasował, zwłaszcza schłodzony w lodówce. Wkłada go do buzi zarówno tak jak smoczek ale i gryzie to kółeczko bo ono też jest silikonowe. Ale jeszcze większą furorę zrobiły te z 3 etapu bo jak Maciek jeździ tymi wypustkami po dziąsełkach to ta guma tak śmiesznie wtedy piszczy i mały zachwycony. Tak więc polecam

Załączniki

• gryzak_uspokajajacy.jpg
    gryzak_uspokajajacy.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 33
Witam!
Ja już praktycznie zdrowa, jeszcze tylko te strupki :-(, mam nadzieję że mała nie załapała tego świństwa ode mnie, bo nie mam siły jeszcze na jej choroby. \
No i niestety stało się to czego się obawiałam, Amelce tak posmakowała butla że nie chce cyca. Niby wczesniej też od czasu do czasu piła butlę, ale nigdy nie było tak że musiałam ją całkiem odstawić od piersi. No i teraz po tych paru dniach bezcycowych mała bardzo się denerwuje gdy próbuję ją przystawić. :wściekła/y: aj mam już tego dość, z jednej strony nie chcę jej już męczyć tym cycem, bo w sumie od początku mamy z tym problemy, a z drugiej chciałabym dać jej jeszcze trochę przeciwciał, a i przez to wszystko cysie puste się robią, z 70 F zrobiły mi się dwa flaczki :-)

Nie wiem czy myślimy o tym samym ale my mamy taki z Tommee Tippee i małemu bardzo podpasował, zwłaszcza schłodzony w lodówce. Wkłada go do buzi zarówno tak jak smoczek ale i gryzie to kółeczko bo ono też jest silikonowe. Ale jeszcze większą furorę zrobiły te z 3 etapu bo jak Maciek jeździ tymi wypustkami po dziąsełkach to ta guma tak śmiesznie wtedy piszczy i mały zachwycony. Tak więc polecam

Dokladnie o taki mi chodzilo :tak: no kurcze a dzis bylam na zakupach dzidziowych i nie wiedzialam czy brac bo nie zdazylam waszych opinii przeczytac :sorry2:

Indygo dzis bylam w baby fancie i specjalnie patrzylam ci te proszki ;-) tam tez sa nawet w duzych pakach :tak:

Chyba też się skuszę na taki gryzaczek, nie wiedziałam, że takie są.
A co do prania to ja piorę w Jelpie a płuczę w Lenorze Sensitive i alergii brak:tak:

Dziewuszki po cesarce, boli was może blizna i skóra dookoła niej?

Dziewuszki po cesarce, boli was może blizna i skóra dookoła niej?

Ja do tej pory czuje takie odretwienie jak dotykam to nie jest bol tylko takie strasznie nieprzyjemne uczucie przy dotyku a jak sobie strzele niechcacy gumka od majtek albo sie zadrapie to bol straszny a do tego swedzi jak cholera a podrapac sie nie moge podobno takie odretwienie to juz zawsze bedzie przynajmniej tak slyszalam czasem mam tez takie pobolewanie dolem brzucha ale delikatne i tak sie zastanawiam czy to przez dzwigniecie czy moze na zmiane pogody bo mi babcia mowila ze kazdy szew sie odczuwa tak jak bole reumatyczne ;)

u mnie z blizna chyba wszytso ok - zero odretwien, braku czucia, - troszke wypukla jest w jednym boku ale tak minimalnie....
za to jak sie schylam z wyprostowanymi nogami to czuje ból w cewce - to chyba cewka jest -z tak wewnatrz...i nie wiem czy tak ma byc czy to norma....do lekarza i tak nie mam kiedy isc...

reklama
u mnie z cewka wszystko ok nic takiego sie nie dzieje. ja tez nie mam jak pojsc do lekarza ale nie ze wzgledu na brak czasu tylko nie mam ubezpieczenia bo mi zus zaswiadczenia nie chce dac :wściekła/y: a chce pojsc do swojego lekarza

Do góry