reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Niech się życie z górki toczy,
Niech wam wiatr nie wieje w oczy,
Spełnienia marzeń i wielu wrażeń
Szczęścia, co radość daje,
miłości co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
i nowych wschodów słońca
Tego wszystkiego życzę Wam w tym Nowym Roku 2010

reklama
My świętowaliśmy z teściami, ale ok 20, córcia szlała, wystrojona była i my sie poprzebieraliśmy dla jaj:), zrobiliśmy kolacyjke, wypiliśmy Piccolo i troche powygłupialiśmy, jak dzieciaki usnęły grzecznie, to siedziałam do 23, połozyłams ie spac, a o 24 mały tak się wystraszył petard, ze nie mogłam go uspokoić. Całą noc chyba przeżywał, nie chciał jeść, spać, wiec noc do tyłu.
Ale już odpoczęliśmy i obijamy sie na całego.

Szyszunka dzieki za informacje no mam nadzieje ze obedzie sie bez zelaza mojej kolezanki niunio mial hemoglobiny 11 i juz musial brac zelazo ... ale teraz mi znajoma mowila ze te normy to sa podane dla doroslego a dziecko ma mniejsze.

W Nowym Roku zycze Wam wszystkiego co najlepsze !!! I oby byl jeszcze lepszy niz ten poprzedni :tak:

No kochane rok temu juz wszystkie bylysmy "zaciążone" :-D tylko ja jeszcze o tym nie wiedzialam ;-)

My spedzilismy sylwka w domu mielismy gosci malutki poszedl spac o 22 i przespal cala nocke a ja wytrzymalam do 2 ;-)

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla wszystkich Mam !:-D
Wiele radości każdego dnia, pomyślności i przede wszystkim zdrowia!

zuzia nie mam pojęcia , ja jem wszystko na co mam ochotę i jest ok. - sery pleśniowe też , bo bardzo lubię. Wiem ,że nie wolno w ciąży ,ale o zakazie przy karmieniu nie słyszałam

u nas sylwester też w domu z siostrą i jej rodzinką - mały przespał całą noc do 4.55 więc sie wyspalismy, wszystkiego najlepszego wam życzę

u ns Sylwester był do kitu. Starsza córcia zdążyła się rozchorować i wymiotowała prawie całą noc a Alę też coś podbierało więc darła się w niebogłosy. Na dzień dzisiejszy obydwie chore a ja ledwo żyję. Ala nie chce spać i ciągle się drze.

W Tym Nowym Roku życzę Wszystkim zdrowia, radości i spełnienia marzeń. A naszym maluszkom żeby szybko rosły i nie przynosiły rodzicom smutków tylko samą radość.

Witam w Nowym Roku:-)

Z dnia na dzien znowu zrobi sie glosniej na forum!!!Ju po swietach:-(czas wracac do rzeczywistosci:tak: ja podsumowujac zaliczam te swieta do superanckich:-):-):-)no i to pierwsze swieta z naszymi Skarbami:-)

liviiia ja jeszcze nie uzywalam syropku na kaszel!ale wiem ze sa takie, ktore mozna przyjmowac po skonczeniu 3 m:-)zdrowka zycze:tak:

reklama
hej hej
u nas sylwester cudny
młody dawał w kość do 1:40:baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj czasu nie ma na porządne czytanie BB

livia..moje obywdwa przeziębione.Młody złapał od siostry katar. w użyciu woda morska euphorbium i syropek w kropelkach (flegamina)
Stodal jest homeopatyczny więc napewno nie zaszkodzi:tak::tak:

kurna 4 miesiące ma a kolek końca jak ni ma tak ni ma
echh

Do góry