reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Princi nie dziwie sie ze sie nie mozesz doczekac...ja teraz jestem w stresie bo z dnia na dzien coraz blizej do pozegnania. Oj bede ryczec bede
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dziewczyny Wrzesień 2010 już jest;-) Kiedy to minęło....to ja nie wiem....
rezeda
Fanka BB :)
Oj tak, czas szybko leci. Ostatnio jakoś strasznie mi brakuje brzuszka, kopniaków.
Mamuśki jak ten czas leci, my dziś kończymy 4 miesiące! dopiero co teścik, radosna nowina, kopniaki, brzuchalki a tu już mały do siadania sie rwie! Chłopczyk już taki fajny z niego, a nie bobasek.
U nas dzień i noc z sukcesem.Było strasznie cieżko, mały w dzień mocno marudził, smoczek wywalony, w południe do snu płakał ponad 20 min, i płacz to było mało powiedziane, dołączył się mój stres i cycki też delikatnie strajkują, ale noc dośc dość, ładnie spał, a płacz za smoczkiem dawał się ululać, pobudki były chyba ze 3 albo 4, nad ranem już mało spokojnie, ale tak było zawsze wiec chyba moge być ciut dumna.
Ja tylko już od kilku tyogni mam wielkie problemy z plecami i kręgosłupem, cała noc wiercenia, i ból czasem nie do wytrzymania, chyba trzeba by sie udać do ortopdy, bo te moje prawie 8 kg szczęścia daje mi popalić.
Życzę Wam miłego dnia, i aby maluszki dziś były grzeczne.
U nas dzień i noc z sukcesem.Było strasznie cieżko, mały w dzień mocno marudził, smoczek wywalony, w południe do snu płakał ponad 20 min, i płacz to było mało powiedziane, dołączył się mój stres i cycki też delikatnie strajkują, ale noc dośc dość, ładnie spał, a płacz za smoczkiem dawał się ululać, pobudki były chyba ze 3 albo 4, nad ranem już mało spokojnie, ale tak było zawsze wiec chyba moge być ciut dumna.
Ja tylko już od kilku tyogni mam wielkie problemy z plecami i kręgosłupem, cała noc wiercenia, i ból czasem nie do wytrzymania, chyba trzeba by sie udać do ortopdy, bo te moje prawie 8 kg szczęścia daje mi popalić.
Życzę Wam miłego dnia, i aby maluszki dziś były grzeczne.
Szyszunko- no to świetnie, że noc udana! I gratuluję skończonego 4 m-ca!
Tak, tak-oby dziś dzieci były grzeczne- mój na to się nie zapowiada. Od rana mały zamienił się w piszczałkę i tak niemiłosiernie piszczy, że aż bębenki podskakują. Odkrył tonację głosu i dla niego to teraz najlepsza frajda.
No i dzieci tak wyrosły nam...niedawno maleńkie a teraz to już kawalerka!
Tak, tak-oby dziś dzieci były grzeczne- mój na to się nie zapowiada. Od rana mały zamienił się w piszczałkę i tak niemiłosiernie piszczy, że aż bębenki podskakują. Odkrył tonację głosu i dla niego to teraz najlepsza frajda.
No i dzieci tak wyrosły nam...niedawno maleńkie a teraz to już kawalerka!
Dziewczyny Wrzesień 2010 już jest;-) Kiedy to minęło....to ja nie wiem....
tak tak zlecialo jak nie wiem cojak zobaczylam ze juz sa wrzesniowki 2010 to az sie wzruszylam
Mamuśki jak ten czas leci, my dziś kończymy 4 miesiące! .
GRATULACJEwszystkiego naj:-):-)
reklama
proszę was jedynie o życzenia zdrówka dla Maluszka bo własnie zauważyłam, że mały ma katar od mniej wiecej 3 dni troszkę mi pokasływał tak inaczej, ale oczywiście ślini sie na potęgę, wiec zrzuciłam to na zakrztuszenie, wczoraj troszkę mi chrypił, ale to nie 1 i nie ostatni raz, ale rano jak zaczął psikać to poleciała mu woda z noska:-( posmarowałam maścią majerankową, zakroplę jak wstanie mały marimerem i jutro zrobię krew i wstępnie pojadę do lekarza....
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.