reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Witam!
Urodzilam 21 wrzesnia SN, bylo ciezko ale juz daaaawno zapomnialam o bolu :-).
Moja Amelka skonczyla wczoraj 8 tygodni i juz od paru dni ladnie zaczyna spac w nocy. Karmimy sie przed kapiela (ok18) potem jeszcze cycus na dobranoc po kapieli ale to juz raczej tylko zeby sie poprzytulkac, nastepna pobodka ok 23-24, no i ok 3-4, kolejne dopiero rano ok 8, wiec nie jest najgorzej.
Najbardziej cieszy mnie ta przerwa po wieczornej toalecie bo wreszcie mam czas dla siebie i Mojego :-)

Co do tesknoty za ciazowym brzuszkiem to i ja to odczuwam, powiem wam ze do tej pory Moj sie smieje ze mnie ze macam sie po brzuszku i czegos tam szukam :-D

reklama
Henrietta ja za byciem w ciąży nie zatęsknię bo nie czułam się rewelacyjnie ale WIEM na 100 % że a kilka latek zatęsknię za dzidziusiem i tymi niezapomnianymi chwilami, za spacerami z wózkiem i za zapachem bobaska :tak:
Livia ja o Nutritonie wyczytałam w internecie, kupuje sie go bez recepty a lekarz nic mi nie doradził na ulewanie, trzeba szukać na własną rękę niestety. Stosuję go cały czas i mała czasami tylko ulewa - jest duża poprawa
Iza urodziłyśmy obydwie 21 września:happy:

Henrietta ja za byciem w ciąży nie zatęsknię bo nie czułam się rewelacyjnie ale WIEM na 100 % że a kilka latek zatęsknię za dzidziusiem i tymi niezapomnianymi chwilami, za spacerami z wózkiem i za zapachem bobaska :tak:
Livia ja o Nutritonie wyczytałam w internecie, kupuje sie go bez recepty a lekarz nic mi nie doradził na ulewanie, trzeba szukać na własną rękę niestety. Stosuję go cały czas i mała czasami tylko ulewa - jest duża poprawa
Iza urodziłyśmy obydwie 21 września:happy:

Kupilam ten Nutriton :tak: i od razu musialam zmienic smoka w butli na taki z wiekszym przeplywem bo biedny sie tak meczyl z takim gestszym ;-) jak na razie nie ulał :tak:

I ja jestem zadowolona :tak: tylko szkada ze tyle kosztuje ale mam nadzieje ze nie bedzie szedl w tempie mleka bo nie wyrobie ;-) nie daje mu 2 miarek na 90 tak jak napisali bo raz tak zrobilam i straszna papa wyszla nie bardzo chcial jesc na razie sypiemy po jednej miareczce i jest dobrze :tak:

Dziewczyny najlepsza rzecza jaka zrobilam bylo dolaczenie tu do was :tak: zaluje tylko ze nie od poczatku ciazy :-( Wy normalnie jestescie jak skarbnica wiedzy !! Lepsze od ksiazek lekarzy na kazde pytanie dobra i pomagajaca odpowiedz ;-) nie ma to jak rady mam !!!! i wogole fajnie bo wszystkie przez to samo przechodzimy i mamy podobne problemy i radosci :-) zamiast do lekarzy ide do was z wizyta :-D

liviiia ile kosztuje w PL Nutrilon??? My placimy w Belgii 12 Euro:szok: tj jakies 50 zl!!!Ale coz jak dobre to sie kupuje i juz:tak:;-)
Nam polozna kazala dawac 2 miarki na 60 ml i jest woda:tak:dziwne to samo mleko a moze jednak inne???
Nasze mleko to Nutrilon firma Nutricia Standard:-)

liviiia ile kosztuje w PL Nutrilon??? My placimy w Belgii 12 Euro:szok: tj jakies 50 zl!!!Ale coz jak dobre to sie kupuje i juz:tak:;-)
Nam polozna kazala dawac 2 miarki na 60 ml i jest woda:tak:dziwne to samo mleko a moze jednak inne???
Nasze mleko to Nutrilon firma Nutricia Standard:-)

Moj pije bebiko aktualnie a zageszczacz tez Nutricia. Moze moj dluzej wypija bo po kilku minutach robi sie coraz gestsze.A co do ceny to az tyle to nie ;-) 24 zl za 135 gram
Aha i to jest Nutriton a nie Nutrilon jak piszesz moze to 2 rozne ??

reklama
Do góry