reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

u nas byla ciemieniucha ale codziennie ja zwalczalam, smarowalam linomagiem i potem wycze'sywalam;-):tak: i poki co juz nic nie ma-glowka piekna:-):tak:

powodzenia kobitki w zwalczaniu wstretnej ciemieniuchy:tak:;-):-)

reklama
Livii rozumiem, że maleństwo pije sztuczne mleko. Spróbuj zmienić je na inne. Ola ulewała po Nanie a po Bebiko mniej. Ogólnie problem ulewania trwał bardzo długo. Tak gdzieś do roku. Też nie dawałam droższego mleka tylko zwykłe nic jej się nie stało.

Michas juz pil wszystkie w szpitalu nan i bebilon po wyjsciu hipp a teraz zmienilam na bebiko (tak nam pediatra poradzila przez te zielone kupki na hippie)

Czesc Wam!
Chcialam sie przedstawic, nazywam sie Iza i urodzilam moja sliczna corenke we wrzesniu.
Do tej pory tylko was podczytywalam (jestescie skarbnica wiedzy;-)), az wreszcie postanowilam sie do was odezwac.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam.

Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin :tak:oby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął :tak:

Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin :tak:oby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął :tak:

O to pewnie to co slyszalam o tym. A sama postanowilas kupic czy lekarz radzil?? Moge tak po prostu zaczac to podawac czy lepiej na wskazanie lekarza?? I czy stosujesz go na stale czy tylko kilka dawek i pozniej juz nie ??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowa wrzesnioweczke :tak:

Jejku wiecie jak ja tesknie za tymi codziennymi pogaduchami tutaj :tak: wogole stwierdzilam ze tesknie za brzuchem :tak: Dobrze Makta kiedys mowilas ze tak narzekalysmy a pozniej bedziemy chcialy byc z powrotem w tamtych "czasach" :-D i te noce bezsenne i podziwianie kibelka co godzine .... :sorry::laugh2: tak sie wynudzilam w tej ciazy ze hej ale teraz z checia bym sie walnela na lozko wieczorkiem poogladala filmy a tu nic z tego bo co chwile maly terrorysta daje znac o sobie :-):-) czasem juz bym chciala zeby mial chociaz z pol roczku zawsze to troszke by sie zajelo jakimis zabawkami ;-) ale juz niedlugo ten czas leci jak szalony !!

Do góry