reklama
Livii rozumiem, że maleństwo pije sztuczne mleko. Spróbuj zmienić je na inne. Ola ulewała po Nanie a po Bebiko mniej. Ogólnie problem ulewania trwał bardzo długo. Tak gdzieś do roku. Też nie dawałam droższego mleka tylko zwykłe nic jej się nie stało.
Michas juz pil wszystkie w szpitalu nan i bebilon po wyjsciu hipp a teraz zmienilam na bebiko (tak nam pediatra poradzila przez te zielone kupki na hippie)
Czesc Wam!
Chcialam sie przedstawic, nazywam sie Iza i urodzilam moja sliczna corenke we wrzesniu.
Do tej pory tylko was podczytywalam (jestescie skarbnica wiedzy;-)), az wreszcie postanowilam sie do was odezwac.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam.
Chcialam sie przedstawic, nazywam sie Iza i urodzilam moja sliczna corenke we wrzesniu.
Do tej pory tylko was podczytywalam (jestescie skarbnica wiedzy;-)), az wreszcie postanowilam sie do was odezwac.
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam.
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Jasne jasne witamy!!!!
Kiedy urodzilaś???
Kiedy urodzilaś???
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ja tylko napiszę
żyję
zarobiona jestem
idę się rzucić na łóżko
żyję
zarobiona jestem
idę się rzucić na łóżko
Indygo
Fanka BB :)
Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin oby tak dalej
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął
Liviaa moja mała też ulewała po każdym mleku nawet po tym od ulewania AR. Kupiłam w aptece specjalny środek przeciw ulewaniu dla niemowląt - nazywa się Nutriton - dodaje się go do mleka to taki zagęszczacz - rewelacja, problem z ulewaniem prawie zniknął
Nam się już trafiła całkowicie przespana nocka - prawie 8 godzin oby tak dalej
O to pewnie to co slyszalam o tym. A sama postanowilas kupic czy lekarz radzil?? Moge tak po prostu zaczac to podawac czy lepiej na wskazanie lekarza?? I czy stosujesz go na stale czy tylko kilka dawek i pozniej juz nie ??
Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowa wrzesnioweczke
Jejku wiecie jak ja tesknie za tymi codziennymi pogaduchami tutaj wogole stwierdzilam ze tesknie za brzuchem Dobrze Makta kiedys mowilas ze tak narzekalysmy a pozniej bedziemy chcialy byc z powrotem w tamtych "czasach" i te noce bezsenne i podziwianie kibelka co godzine .... tak sie wynudzilam w tej ciazy ze hej ale teraz z checia bym sie walnela na lozko wieczorkiem poogladala filmy a tu nic z tego bo co chwile maly terrorysta daje znac o sobie :-):-) czasem juz bym chciala zeby mial chociaz z pol roczku zawsze to troszke by sie zajelo jakimis zabawkami ;-) ale juz niedlugo ten czas leci jak szalony !!
Jejku wiecie jak ja tesknie za tymi codziennymi pogaduchami tutaj wogole stwierdzilam ze tesknie za brzuchem Dobrze Makta kiedys mowilas ze tak narzekalysmy a pozniej bedziemy chcialy byc z powrotem w tamtych "czasach" i te noce bezsenne i podziwianie kibelka co godzine .... tak sie wynudzilam w tej ciazy ze hej ale teraz z checia bym sie walnela na lozko wieczorkiem poogladala filmy a tu nic z tego bo co chwile maly terrorysta daje znac o sobie :-):-) czasem juz bym chciala zeby mial chociaz z pol roczku zawsze to troszke by sie zajelo jakimis zabawkami ;-) ale juz niedlugo ten czas leci jak szalony !!