reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

U nas nigdy nie ma co wylewac zawsze jak malemu zrobie to wypija wszystko (zostaje moze jakies 5 ml na dnie wiec wiem ze juz wiecej by nie chcial bo juz tego nie dopija )

reklama
Ano piatek i do tego trzyanstego ;)
moje dziecię dzisiaj śpi jak szalone i nie moge jej dobudzic wiec nawet spacer czeka...no ale przynajmniej miałam sporo czasu dla siebie ;)

A witaj :-D:-D:-D

Powitala wrzesniowka , ktora urodzila w pazdzierniku.... :-D:-D:-D

Ja również Witam- Wrześniówka rodząca w sierpniu:tak::tak::tak: A ja tak późno bo właśnie wróciłam z Mężusiem z kina z 2012 ;-)Fajnie było polecam :-)

Witam i ja, sierpniówka, która urodziła we wrześniu:-D:-D:-D

pełen wachlarz możliwości:)

Też byłam na 2012, tyle nerwów, że w połowie stwierdziłam, że chyba mi się przez ten film laktacja wstrzymie...;)

No jesteśmy przeniesione:)

U nas już po kąpieli, długo szło jakoś usypianie, ale pewnie do 23 lub północy błogi spokój i czas dla siebie:)
oj gdybym już miała w domku steperek, to pewnie bym troszkę potuptała

Oj ile ja się namęczyłam żeby "nas" znaleźć:tak::laugh2:

U nas dzisiaj spokojny dzień bo Kacperek cały czas śpi to chyba reakcja na leki przeciw alergiczne:-(

Miłego wieczorku:rofl2:

reklama
A my dziś z Gabi pojechałyśmy sobie autkiem na wieś pod Zieloną Górę do rodzinki :-)Gabulinka nie widziała cały dzień łóżeczka to teraz aż piszczy z radości do swojej karuzelki. Moje dziecię uwielbia swoje łóżeczko:tak::tak::tak:Leży tak sobie i się bawi, aż uśnie heheh Na rączkach średniawo lubi, zaraz krzyczy "e e e ", a w łóżeczku bananik od razu n buźce. Poza tym jeszcze 11 dni i mamy 3 miesiące:szok:Kiedy to zleciało....hehehe

Do góry