reklama
A witajWitam mamusie....jestem ze śląska.... a moją drugą pociechę - córeczkę urodziłam 14 września.... starszy synuś za 2 tygodnie skończy 4 latka..... pozdrawiam Panie
Powitala wrzesniowka , ktora urodzila w pazdzierniku....
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Ja również Witam- Wrześniówka rodząca w sierpniu A ja tak późno bo właśnie wróciłam z Mężusiem z kina z 2012 ;-)Fajnie było polecam :-)
Kamila1
No i mamy problem z wysypką u malego nie schodzi dieta nie pomaga, wczoraj pralam wszystkie ubranka w innym proszku może pomoże bo na razie to chodzimy od lekarza do lekarz i tylko leki zmieniają i maści i nic:-wściekła/y: no szczepić się nie możemy
zuzia a masz termoopakowanie to butelek z TT ??? jak długo trzymają temperaturę??? bo ja mam butelki ale jak potrzebuję gdzieś wyjśc to przygotowuje mieszanke w butelce z canpolu bo mam termoopakowanie z tej firmy i jest prze **ujowe!!! :-/ może 30 minut trzyma nie więcej :-/
Ja mam to termoopakowanie i mozna sobie je wsadzic .... ;-) lezy w szafce nieuzywane raz wlozylam butelke i za 30 min wyjelam zimna... takze kasa w bloto. Ale tomme tippe fajna firma tez mam butelachy z niej i smoczki ale jakos smoczek malemu nie podszedl za to z butli ciagnie od poczatku denerwowala mnie tylko przezroczysta miarka zawsze sie musialam wpatrywac ile wypil ;-) ale znalazlam taka z wyraznia grafitowa miarka
Moniczkaleg83
Ja mam dwa sposoby na wyjścia, jak krótsze to wrzątek wlewam do butelki i daje do termoopakowania właśnie Tomee Tipee, albo najczęściej zabieram ciepłą wodę do termosu. Na szczęście mam w czajniku termometr, więc zawsze wiem kiedy mam idealną wodę. Problem mam inny za to moja Gabi tylko może pić mleczko na wodzie mineralnej, po kranówie kolki..................
reklama