reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

a mnie ile tu nie było Jejku napewno was nie nadrobie:sorry:
Kiedyś BB to jak narkotyk a teraz le le le :-D:-D:-D:-D właśnie zasnął a ja z kąpielą czekam:-)

reklama
No i mamy problem z wysypką u malego nie schodzi dieta nie pomaga, wczoraj pralam wszystkie ubranka w innym proszku może pomoże bo na razie to chodzimy od lekarza do lekarz i tylko leki zmieniają i maści i nic:-:)wściekła/y: no szczepić się nie możemy:no:

zuzia a masz termoopakowanie to butelek z TT ??? jak długo trzymają temperaturę??? bo ja mam butelki ale jak potrzebuję gdzieś wyjśc to przygotowuje mieszanke w butelce z canpolu bo mam termoopakowanie z tej firmy i jest prze **ujowe!!! :-/ może 30 minut trzyma nie więcej :-/

Ja mam to termoopakowanie i mozna sobie je wsadzic .... ;-) lezy w szafce nieuzywane raz wlozylam butelke i za 30 min wyjelam zimna... takze kasa w bloto. Ale tomme tippe fajna firma tez mam butelachy z niej i smoczki ale jakos smoczek malemu nie podszedl za to z butli ciagnie od poczatku :tak: denerwowala mnie tylko przezroczysta miarka zawsze sie musialam wpatrywac ile wypil ;-) ale znalazlam taka z wyraznia grafitowa miarka :tak:

Ja mam dwa sposoby na wyjścia, jak krótsze to wrzątek wlewam do butelki i daje do termoopakowania właśnie Tomee Tipee, albo najczęściej zabieram ciepłą wodę do termosu. Na szczęście mam w czajniku termometr, więc zawsze wiem kiedy mam idealną wodę. Problem mam inny za to moja Gabi tylko może pić mleczko na wodzie mineralnej, po kranówie kolki..................

reklama
Do góry