reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Witam! Chciałam sie zameldowac ze od wczoraj jestesmy z synusiem w domku:-).W szpitalu lezalam 2 tyg ze wzgledu na wahania tetna mojego maluszka.Niestety nie moglam urodzic naturalnie,poniewaz glowka nie schodzila w dol.23.09 zrobiono mi cesarke i tym samym przyszedl na swiat moj najwiekszy skarb Nikodem 3600kg i 54cm.Jestem najszczesliwsza na swiecie,malutki jest zdrowy i sliczny.Zaczynamy sie dogadywac i jest super.Ja zaczynam dochodzic do siebie po cc,chociaz nie powiem,bylo trudno:-(Zycze wszystkim maluszkom i ich mamom duzo zdrowka!!!

reklama
kobietki ja jutro ide do szpitala na ktg i mysle ze mnie juz zostawia bo u nas w sanoku wywoluja szybko, a ja juz tydzien po termie, czop schodzi dalej bardzo lekkie skurcze wogole nie regularne. Wiec Alicja bedzie pazdziernikowa dziewczynka.... acha i od soboty nie bede miala neta takze co i jak napisze wam dopiero jak bede u mamy. Wszystkim nie rozpakowanym zycze powodzenia podczas porodu trzymajcie sie kochane i pomyslcie czasem o mnie. buzzzkii

Moltizerka to powodzenia! :-D:-D:-D

Ja po dzisiejszej wizycie u Midwife, zrobila mi masaz szyjki macicy :szok::szok::szok: szok! Niespodziewalam sie, ale byl fajny lajcikowy taki :happy: Mowi,ze szyjka miekka.. i dobrze wrozy, trzyma kciuki,zeby szybko wyszlo,ale jak nie wyjdzie,to juz jestem umowiona w szpitalu na 7 padz, to dokladnie 2 tyg po terminie ! Takze... miejmy nadzieje,ze nie kaza mi tyle czekac !:sorry:

moltizerka - to powodzenia kochana!!! ja mam dziecko z października 07 i mówie Ci cud miód malina!!! z córą tez chciałam trafic na październik, ale udało nam sie przy pierwszej próbie i wyszedł wrzesień :eek:

dajecie laseczki dajecie!!!

trzymam kciukaski... mam dziś dobry dzień.. :) więc kciuki powinny pomóc i będziecie mieć szybkie i łatwe porody :-)

reklama
Do góry