reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Czesc dziewczynki ;-) mam nadzieje ze jeszcze tu wpadacie ;-) pewnie juz wszystkie urodzilyscie a ja niestety musialam lezec z malutkim prawie 3 tyg w szpitalu a urodzilam 11 wrzesnia synio wazyl 3510 i mial 54 cm :tak: chyba juz nie dam rady nadrobic waszych postow :sorry: nie bardzo mam czas siedziec w necie dzis dopiero ze szpitala wyszlismy i pierwsza wolna chwila zabralam sie za neta ;-)

Moltizerka tak na posieszenie - nie jesteś sama :no: Nas po dłuższej obserwacji wypuścili do domu nadal w pakiecie :szok: Jeśli Młody sam się wcześniej nie zdecyduje to na świat przyjdzie 5 października :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Więc podejrzewam, że ja tu będę rekordzistką

hej

ja wstalam i nic!!! czuje sie podpuchnieta bardziej niz zwykle-nawet dziasla bo mnie bola i delikatnie krwawia-ale nic poza tym
dzien pochmurny...
nie wiem czy isc na monitoring do szpitala?maly mniej sie rusza-dzis prawie w cale-wiec mam sie martwic?i isc?czy to tak ok w takim stadium ciazy?
tymczasem

Moltizerka-Mulatka-dla mnie ostateczna data to 11 pazdziernika:-)Więc bez obaw...moje dziewczyny rodzą się dokładnie 9 miesięcy od zapłodnienia i mają gdzieś terminy z OM:-DA Lailę poczęliśmy ok.6-7 stycznia....
olinka-moja też miała 3 dni bardzo spokojne-ledwo ją czułam,jakby taka zaspana była a wczoraj znowu się trochę ożywiła,więc bez paniki!Jeśli czujesz jakiekolwiek delikatne ruchy to jest ok.A miałaś ktg robione?ja byłam wczoraj i teraz co 3-4 dni muszę jedzić do szpitala-po terminie trzeba sprawdzać.

reklama
olinka przy końcówce dzidziuś ustawia sie do wyjścia i faktycznie rusza się znacznie mniej. Mój mały też zbastował w ostatnich dniach. Ale jeśli całkowity brak aktywności będzie się przedłużał - warto skontrolować :tak:

Do góry