reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
princi - piękne suwaczki )) ja jak sobie ustawiłam ze wiki sie spóźnia, to od razu sie urodziła!
Czesc dziewczynki ;-) mam nadzieje ze jeszcze tu wpadacie ;-) pewnie juz wszystkie urodzilyscie a ja niestety musialam lezec z malutkim prawie 3 tyg w szpitalu a urodzilam 11 wrzesnia synio wazyl 3510 i mial 54 cm chyba juz nie dam rady nadrobic waszych postow nie bardzo mam czas siedziec w necie dzis dopiero ze szpitala wyszlismy i pierwsza wolna chwila zabralam sie za neta ;-)
Moltizerka
Mamusią być
o nieeeeeeee spelnil sie moj koszmar jestem sama o godzinie 9.49 na baby boom wrzesien zostalam sama i urodze tak gdzies nigdyyyy
Moltizerka tak na posieszenie - nie jesteś sama Nas po dłuższej obserwacji wypuścili do domu nadal w pakiecie Jeśli Młody sam się wcześniej nie zdecyduje to na świat przyjdzie 5 października Więc podejrzewam, że ja tu będę rekordzistką
olinka2009
Fanka BB :)
hej
ja wstalam i nic!!! czuje sie podpuchnieta bardziej niz zwykle-nawet dziasla bo mnie bola i delikatnie krwawia-ale nic poza tym
dzien pochmurny...
nie wiem czy isc na monitoring do szpitala?maly mniej sie rusza-dzis prawie w cale-wiec mam sie martwic?i isc?czy to tak ok w takim stadium ciazy?
tymczasem
ja wstalam i nic!!! czuje sie podpuchnieta bardziej niz zwykle-nawet dziasla bo mnie bola i delikatnie krwawia-ale nic poza tym
dzien pochmurny...
nie wiem czy isc na monitoring do szpitala?maly mniej sie rusza-dzis prawie w cale-wiec mam sie martwic?i isc?czy to tak ok w takim stadium ciazy?
tymczasem
Moltizerka-Mulatka-dla mnie ostateczna data to 11 pazdziernika:-)Więc bez obaw...moje dziewczyny rodzą się dokładnie 9 miesięcy od zapłodnienia i mają gdzieś terminy z OMA Lailę poczęliśmy ok.6-7 stycznia....
olinka-moja też miała 3 dni bardzo spokojne-ledwo ją czułam,jakby taka zaspana była a wczoraj znowu się trochę ożywiła,więc bez paniki!Jeśli czujesz jakiekolwiek delikatne ruchy to jest ok.A miałaś ktg robione?ja byłam wczoraj i teraz co 3-4 dni muszę jedzić do szpitala-po terminie trzeba sprawdzać.
olinka-moja też miała 3 dni bardzo spokojne-ledwo ją czułam,jakby taka zaspana była a wczoraj znowu się trochę ożywiła,więc bez paniki!Jeśli czujesz jakiekolwiek delikatne ruchy to jest ok.A miałaś ktg robione?ja byłam wczoraj i teraz co 3-4 dni muszę jedzić do szpitala-po terminie trzeba sprawdzać.
reklama
jagoooodka
Fanka BB :)
olinka przy końcówce dzidziuś ustawia sie do wyjścia i faktycznie rusza się znacznie mniej. Mój mały też zbastował w ostatnich dniach. Ale jeśli całkowity brak aktywności będzie się przedłużał - warto skontrolować