reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Cześć. Ja też ciągle w dwupaku, dziś jadę na ktg, zobaczymy co pokaże. Na razie 4 dni po terminie. Siedzę w poznaniu u rodziców, M pojechał do domu do leszna do pracy, bo stwierdziłam, że nie ma sensu żeby na razie brał urlop jak nie wiadomo ile jeszcze pochodzę. Przyjedzie o 17 i jedziemy do szpitala. Chciałabym urodzić jutro bo M ma imieniny i byłby niezły prezencik:-D ale Emi pewnie jeszcze posiedzi. Wczoraj poszliśmy na strasznie długi spacer, potem jeszcze na małe zakupy, małe serduszkowanie wieczorkiem, żeby wreszcie pchnąc sprawy do przodu i NIC. :no: Tak się boję porodu a nie mogę go doczekać:-D

Hej ;-)

U mnie bez zmian... na dzis tez zaplanowane wycieczki....ale ja juz jestem nawet pewna ze to w pazdzierniku sie rozwiaze...

A olinka gdzie znikla ? Pewnie sobie urodzila po cichaczu!! :-D:-D

ale jestem dzis padnieta oprocz tych kawaleczkow czopu dalej nic sie nie dzieje. Spiaca jestem na maksa. Princi moze zrobisz niespodzianke i niespodziewanie wyskoczy mala ?
U mnie wszystko w zolwim tempie

Hehe nie sadze... niespodzianke to ja robie,ze chodze i chodze... a u mnie nawet kawaleczka czopu nie odeszlo ani nic !:rofl2:

Princi-właśnie z ktg wróciłam -jeden skurczyk mały:crazy:Rozwarcie na 1 palec'':szok:Ciekawe że tydzień temu było na 2:szok:że niby sie cofa czy jak????może urodze za 9 miesiecy w takim tempie...Pani doktor stwierdziła ze ''najprędzej pod koniec tyg'':crazy::crazy::crazy:Oczywiście to co lekarze mi mówią to już jednym uchem wpuszczam...
Nocka masakryczna-ból w ledzwiach i podbrzuszu do 3 w nocy..jak t5ak ma mnie bolec jeszcze 10 dni to ja się tak nie bawię!!!

reklama
Do góry