reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Cześć. Ja też ciągle w dwupaku, dziś jadę na ktg, zobaczymy co pokaże. Na razie 4 dni po terminie. Siedzę w poznaniu u rodziców, M pojechał do domu do leszna do pracy, bo stwierdziłam, że nie ma sensu żeby na razie brał urlop jak nie wiadomo ile jeszcze pochodzę. Przyjedzie o 17 i jedziemy do szpitala. Chciałabym urodzić jutro bo M ma imieniny i byłby niezły prezencik:-D ale Emi pewnie jeszcze posiedzi. Wczoraj poszliśmy na strasznie długi spacer, potem jeszcze na małe zakupy, małe serduszkowanie wieczorkiem, żeby wreszcie pchnąc sprawy do przodu i NIC. :no: Tak się boję porodu a nie mogę go doczekać:-D

Hej ;-)

U mnie bez zmian... na dzis tez zaplanowane wycieczki....ale ja juz jestem nawet pewna ze to w pazdzierniku sie rozwiaze...

A olinka gdzie znikla ? Pewnie sobie urodzila po cichaczu!! :-D:-D

ale jestem dzis padnieta oprocz tych kawaleczkow czopu dalej nic sie nie dzieje. Spiaca jestem na maksa. Princi moze zrobisz niespodzianke i niespodziewanie wyskoczy mala ?
U mnie wszystko w zolwim tempie

Hehe nie sadze... niespodzianke to ja robie,ze chodze i chodze... a u mnie nawet kawaleczka czopu nie odeszlo ani nic !:rofl2:

Princi-właśnie z ktg wróciłam -jeden skurczyk mały:crazy:Rozwarcie na 1 palec'':szok:Ciekawe że tydzień temu było na 2:szok:że niby sie cofa czy jak????może urodze za 9 miesiecy w takim tempie...Pani doktor stwierdziła ze ''najprędzej pod koniec tyg'':crazy::crazy::crazy:Oczywiście to co lekarze mi mówią to już jednym uchem wpuszczam...
Nocka masakryczna-ból w ledzwiach i podbrzuszu do 3 w nocy..jak t5ak ma mnie bolec jeszcze 10 dni to ja się tak nie bawię!!!

reklama
Do góry