reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Princi - ja się teraz śmieję, że mojemu Patrykowi pizza i sos czosnkowy posmakował dlatego tak szybko wyskoczył. :) Może i Ty spróbuj coś takiego zjeść?

reklama
Cześć dziewczyny.:-)

Gratuluję kolejnym mamusiom a tym nie rozpakowanym jeszcze troszeczkę cierpliwości.:tak:
Melduję się korzystając z chwilki że córeczki śpią smacznie między jednym karmieniem a drugim.Dzisiaj były pierwszy raz werandowane i dobrze im to służy.
Jedzonko dostają co 3 godzinki i staramy się żeby były karmione równocześnie.Jedzą mleko modyfikowane bo nie mam pokarmu ale dajemy radę.
Tatuś zwariował na ich punkcie - kąpie,przebiera,karmi,czuwa non stop.
Jest dumny ze swoich córeczek.Warto było czekać cierpliwie,teraz jest ciężko,noce nieprzespane,dużo pracy ale dla dwóch takich kruszynek naprawdę warto.Stanowimy 4 - osobową rodzinę a to już nie żarty.Jest dla kogo żyć.Dziewczynki rosną,byliśmy już u lekarza,przybierają na masie i jedzą.Widać że powolutku rosną i cieszę się z nich bardzo.
Zmęczona ale bardzo szczęśliwa mamusia Amelki i Julitki.;-)

inka wczoraj jadlam kebaba, roboty mojego meza... i byl taki ostry sos czosnkowy, jakiego nigdzie nie daja ! :sorry: I nic... :huh::hmm:ale ona chyba przyzwyczajona do czosneczku, bo jak tylko zaczynalam chorowac, ciach czosneczek na kanapeczki i przechodzilo...

Nie jesteście same:-Djak na razie nie rodzę...Co do szpitala to mieszane odczucia:sorry:Porodówka z lat 70 -obleśne kafelkowe boxy w których tylko łóżko sie mieści...za to poporodowe piętro super luxusowe-darmowe sa sale 4 osobowe,2 płatna 125 zł za dobę a jedynka 250zł-z własną łązienką ,zlewem i czajnikiem...Jutro pojadę jeszcze na ujastek zobaczyć jakie tam warunki panują...Trochę mnie też zraziła rozmowa z położną -praktykują 2 fazę w pozycji na wznak -czyli najgorszej z możliwych a ona mi zaczęła wmawiac ze to ''najbezpieczniejsze dla dziecka i najwygodniejsze dla kobiety''Jakbym 2 dzieci nie urodziła:crazy:Denerwują mnie takie stare konserwy ze skostniałymi poglądami-a podobno ''najlepsza położna''z tego szpitala...
Plus taki że szpital naprawdę malutki i atmosfera miła-zobaczę jutro na ujastku co będzie...Jak nie zacznę w nocy rodzić:-D:-D:-DMarzenia....

hej dziewczyny

u mnie nic a nic termin mam jutro czyli za 2h;)
ciekawe jak bedzie- sama sie zastanawiam czy moje oczekiwania z realem beda choc troche podobne(mam na mysli skurcze itp)- moze sie niebawem okaze

dobranoc

reklama
hej Laseczki
U mnie powolutku cos ruszylo chyba sie dzidzia wystraszyla bo wszystkim mowilam ze daje sobie termin do dzisiaj i zaczal czop sluzowy po kawalku odlatywac tylko cholera czemu mi niedobrze ja tak nie chce ! :-)

Do góry