reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Dziewczyny Ratunku!!!Polecie dobry laktator!:szok::wściekła/y:Mam taki na z gumowa pompką ale nie działa.:no:Wiem że Awent jest najlepszy może macie doświadczenie używając jakiś inny o podobnym działaniu.:-)

reklama
toja...ja mam medelę i bardzo sobie chwalę...ale jak Twój nie działa to lepiej najpierw pożycz laktator i sprawdż czy wogóle coś zadziałasz bo np moja koleżanka ręcznym odciągała spoko a potem ja jej pozyczyłam medele elektyczną i nie odciągnęła nic...wszystko od piersi zależy
sa specjalne wypożyczalnie laktatoró:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja moją medele kocham..Ika nie chciała ssać więc ja po kazdym karmieniu musiałam odciągać pokarm i mi ściągał pięknie:tak::tak::tak:
a kupiłam na allegro..używany:tak:

drodka - powodzenia!
olgha - moze tak Ci sie spodoba porodówka, ze juz na niej zostaniesz :rofl2:

ale tutaj cisza! i kto by pomyślał pare miesiecy temu ze tak cicho tu bedzie!:-D

mi sie szykuje chyba zapalonko piersi, wczoraj miałam wieczorej gorączke i jedna piers mnie bolała... dzis narazie bez gorączki, ale piers nadal boli...:cool: dziwi mnie to, bo nie mam jakos nadmiaru mleka, mała ładnie ściąga...:eek:

miłego dzionka!

Drodka-fuxiaro:-)ten sam termin mamy:-)POWODZENIA!
Reniferku-oby tak było,jak narazie optymistyczne skurcze co 10 -5 min takie mieszane ale byłam pod prysznicem i nie minęły :-)Przed 17 jedziemy na te dni otwarte ale torbę na wszelki wypadek zabieramy...Lędzwia też przyjemnie bolą i podbrzusze.Za godzinę znowu pod prysznic wejdę -może to efekt porannego serduszkowania a może godzina 0 nadchodzi:-)

Taaa wszystkie mnie tu zostawcie !!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja zrobilam siostrom wycieczke, mezowi i corce a teraz sprzatam cala chate na blysk i nawet pol skurcza nie mam! !!! :eek::crazy:

Gr!

Ladne mi kolezanki! :crazy::-D:-D:-D

witajcie dziewczyny. Wczoraj wróciliśmy ze szpitala z naszą malutką Mają. Jest na prawdę małym aniołeczkiem i nie sprawia żadnych problemów. Grzecznie i śpi, i prawie nie płacze.
Uczymy się siebie jeszcze ale mam nadzieje ze będzie jeszcze tylko lepiej.
Trzymam kciuki za mamusie jeszcze nierozpakowane - lekkich i szybkich porodów

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry