reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

hej
u mnie dalej nic....
dzien minal-sporo rzeczy zrobilam, bo jutro mama do mnie przylatuje wiec i obiadek gotowalam i sprzatanko itp (aby juz moj synek poczekal na przyjazd babci i nie chcial isc na swiat do jutra do 18!!!!!)

reklama
dziewczyny chcialam sie was poradzic od tygodnia okropnie swedzi mnie skora brzucha, przechodze ta ciaze zupelnie inaczej niz poprzednia w szczegolnosci to ze nie przytylam duzo na calym ciele tylko wlasnie bardzo duzo poszlo mi tym razem w brzuszek i mam bardzo duzo rozstepow a wlasnie od tygodnia mecze sie z tym ze okropnie mnie swedzi skora na brzuchu az robia mi sie drobne krosteczki od drapania nic nie pomaga i nie wiem co z tym zrobic.....

witam .....

ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 w Św. Rodzinie :tak::-D:tak: zycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie :tak: a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem.......... :tak::-D:tak:

gratki dla wszystkich .................:tak:

hej
ja sie czuje ok-tylko kosci troche bola-szykuje sie na lotnisko jedziemy z mezem po moja mame-wiec aby juz nic sie nie dzialo do wieczora

princi-powaznie zaczelo sie u ciebie czy zartujesz?jak tak to trzymam kciuki!!!!

witajcie

ja po dlugiej przerwie wracam:-)

gatta-mi nic nie pomoglo, zadne spacery, schody, anansy....probowalam wszystkiego-i nic Musialam mojego uparciuszka wywolyac-po 13 dniach;-)

Anek!! To Ty juz po?? I nic nie napisalaś ;) oj nieładnie nieładnie :)
Ja tez sie na chwile melduję i widzę, że coraz Was tutaj mniej.
Trzymam kciuki za terminy dziewczyny!!

reklama
Witam się i ja
dalej cisza, nic się nie dzieje, ale na szczescie nie jestem jeszcze "ta ostatnia", wiec to podtrzymuje mnie na duchu.
Olinka-ja też nie planuję dzisiaj bo jedziemy na lotnisko odebrac syna.Po niedzieli dopiero... ;)
Też sprzątam, piorę, prasuję, schody, spacerki itp. i nic.Trudno, pewnie bede październikówką.
Idę po kawę, nawet jeść mi się za bardzo nie chce.
Brzuch też mnie swędzi, ale może mam alergię na krem p/rozstępom, a nie bede już zmieniać.
Miłej soboty mamuski i brzuchatki

Do góry