reklama
enka75
mamuśka :)
dzieki princi, własnie rozmontowałam sztange mojego M ufff ciężkie to żelazo, może to cos przyspieszy heheh tylko nie przed 14 bo mam wizyte u kosmetyczki
a tak wogóle to Princi po takim obchodzi sklepów napewno cos się ruszy ;-)
a tak wogóle to Princi po takim obchodzi sklepów napewno cos się ruszy ;-)
Indygo
Fanka BB :)
Ja tylko na momencik wpadłam zameldować że 21 urodziłam córeczkę waga 3940 i 56 cm wzrostu i jestem bardzo szczsliwa W moim szpitalu ciągle brakowało miejsc, poszłam do innego gdzie od razu miałam cc ze względu na sporą wagę dziecka i cukrzycę, cc to pryszcz przy porodzie naturalnym, pierwsza doba jest ciężka ale nie ma się co bać Niedługo nadrobię zaległe posty, nierozpakowanym życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania
enka75
mamuśka :)
Indygo- super , gratulacje i wszytskiego naj
WRZEŚNIÓWKA
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny!!!!!Mam już córeczkę.Urodziłam we wtorek o 23:00 dziś wyszłyśmy.Malutka jest cudowna ale mam straszny problem z nawałem mleka i piersiami dlatego więcej napiszę innym razem.OLIWKA ma 3800kg i 57 cm.Jest grzeczniutka.
toja
Witam ja też już po...:-)Urodziłam córeczkę Nikolę 22 wrzesnia dokładnie 14 dni po terminie 26 godz. potwornych skurczy które zakończyły się CC Nikola wazyła 3800 g 56 cm i 10 pkt.Jest cudowna warto było tyle cierpieć:-)
Dzisiaj jestem dopiero w domu po tygodniu lerzenia w szpitalu. Karmie piersią jest cudownie......:-):-):-)
Dzisiaj jestem dopiero w domu po tygodniu lerzenia w szpitalu. Karmie piersią jest cudownie......:-):-):-)
Cześć dziewczyny. Zazdroszczę wszystkim rozpakowanym, ja ciągle czekam. Ciekawe kiedy wreszcie Emi się zdecyduje wyjść, jestem już trochę zmęczona tym czekaniem. Co wieczór zaczyna się mocno wiercić, brzuch mi się stawia i na tym się kończy. Chciałabym urodzić w weekend, ale zobaczymy jak to będzie
reklama
naftanalek
Wiadomość z ostatniej chwili, dostałam sms-a od Jogobelki jest po cc Miłoszek ważył 3300 i dostał 10 pkt. Mamusia zmęczona , obolała ale szczęśliwa